Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság hatodik fordulójában három mérkőzést játszottak vasárnap.

A sárga mezes ibrányi csapat a Nyírbátort próblta ,,leküzdeni” Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 6. forduló

Balkány–Nyíregyháza Spartacus II. 1–3 (0–0)

Balkány, 180 néző, v.: Oláh G. Balkány: Hegyes B. – Sallai M., Kerecsen J., Szabó J., Bartha Z., Kovács E., Lakatos J. (Fodor T.), Vasas T., Tőkés T., Németi M. (Illés A.), Csatári Á. (Máté G.). Edző: Mirgai László. Nyíregyháza Spartacus II.: Talián L. – Tagai A., Szücs D., Erdei M. (Kecskeméti P.), Pataki B. (Németh Cs.), Hunyadi B., Magyar G. (Kölcsi), Nagy G., Gönczör R., Torkos M. (Tangel), Sztankó D. (Ferenc B.). Edző: Huszák Géza. Gól: Kerecsen J. (11-esből), illetve Erdei M., Tagai A., Tangel.

Mirgai László: – Nagyon sajnálom a fiúkat, mert az első félidőben nekünk kellett volna vezetni, az ellenfélnek nem voltak helyzetei. Igaz, hogy végig nyomtak a vendégek, de a védekezésünket jól megszerveztük. Az első kapott gólnál a kapusunk kezére taposott az ellenfél játékosa, így került a labda hálóba. Egy jogos tizenegyessel egyenlítettünk, majd hét perc volt hátra, amikor sajnos, a sérült kapusom a kezét már alig bírta felemelni és egy erőtlen szabadrúgás kipattant róla, amiből újból vezetést szerzett a Szpari. A harmadik gólt – véleményem szerint –  ismét szabálytalanság előzött meg, ezzel eldőlt a meccs. Gratulálok a vendégeknek, kívánom, hogy jussanak fel az NB III-ba.

Huszák Géza: – Nagyon szervezetten, masszívan védekezett a Balkány, amit nehéz volt feltörni, de hál’ istennek második félidőben ez sikerült.

Ibrány–Nyírbátor 3–0 (1–0)

Ibrány, 250 néző, v.: Paráda. Ibrány: Tóth N. – Kiss P., Makai I. (Mészáros), Szőlősi P. (Tóth M.), Lakatos B., Csáki J., Gergely B., Kovács G. (Pápa Sz., Szabó M.), Lyáh A., Nagy D., Zubora T. Edző: Kiss Tamás. Nyírbátor: Kiss B. – Czerula Zs., Szabó M., Danó M., Bakó T. (Török I.), Nyeste Cs. (Nagy T.), Varga B., Nemes Z., Hegedűs T. (Medve M.), Lukács T., Bakosi M. (Molnár R.). Játékos-edző: Erdei Zoltán. A hazai csapatból hiányzott Somogyi Tibor, akinek vasárnap délben kisfia született, ehhez gratulál a teljes egyesület. Az ibrányiak mezőfölénye ezúttal eredményeséggel is párosult – Nagy Dávid mesterhármasával. Gól: Nagy D. 3. Kiállítva: Nemes Z.

Trencsényi Imre vezetőségi tag: – Az egyesület vezetése nevében köszönöm Nagy Sándornak, hogy az önkéntes karanténban lévő Kiss Tamás edző távollétében segítette a heti felkészülést és ezúttal vezényelte a csapatot. Gratulálunk a srácoknak a győzelemhez és jobbulást kívánunk a sérülteknek,

Erdei Zoltán: – Úgy gondolom, ezen mérkőzésen egyenrangú ellenfelek voltunk, de ilyen gólokat nem lehet kapni ebben az osztályban.

Mándok–Újfehértó 0–3 (0–1)

Mándok, 130 néző, v.: Sípos A. Mándok: Lőrincz Zs. – Maroda N. (Lusánszki L.), Lakatos I. (Haller R.), Törtei T., Kovács R. (Bugyi B.), Gyüre T., Baglyos L., Nardai N., Molnár Zs., Jánvári D., Bökönyi L. Játékos-edző: Lakatos István. Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Szilágyi Á. (Torma T.), Csizmarik Á. (Petics Gy.), Seres K. (Tóth Sz.), Kántor T., Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P. (Pallai B.), Somogyi M. (Veres D.). Edző: Piskóti Zsolt. Gól: Szilágyi Á. 2, Pallai G.

Lakatos István: – Ezek is mi vagyunk, gratulálok az Újfehértónak.

Piskóti Zsolt: – Végre! Ez most nagyon kellett. Remélem ettől a fiúk önbizalma a helyére kerül és sok örömöt tudunk még szerezni az igazi szurkolóinknak, akik nem csak a jóban, de a rosszban is kitartanak a csapat mellett. Isten éltesse a születésnaposainkat, ez az út most hosszú lesz hazáig. További sok sikert Mándoknak!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .