Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport negyedik fordulóját rendezik hétvégén.

A piros mezes Biri az ibronyi katlanban „kapar” a pontszerzés érdekében, míg a Tiszalök elmozdulna az utolsó helyről Fotó: szabolcsfociinfo

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 4. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Tiszalök (14.)–Geszteréd (13.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Remélem, magunkra találunk végre, és azt az eredményt hozzuk, ami a csapattól joggal elvárható.

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Legutóbb végre javulást láttam a hozzáállásban és a játékban is a csapatnál, ha ezt tovább tudjuk folytatni, akkor lehet esélyünk a pontszerzésre.

Vasárnap

Kálmánháza (3.)–Kótaj (1.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Igazán kemény feladat vár ránk ezen a hétvégén. Nem igazán fordult elő az utóbbi években, hogy az eddig gyűjtött pontok alapján a Kálmánháza és a Kótaj a forduló rangadóját tudja játszani, még ha, egyelőre nem is lehet egy szinten említeni a két csapatot a lehetőségek, illetve célok tekintetében. Tavaly veretlenek tudtunk maradni a vendégeinkkel szemben, ezúttal is szeretnénk, ha így maradna és egy nagyon jó mérkőzés végén mi örülhetnénk jobban.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Egy eddig hibátlanul szereplő csapattal találkozunk, tudjuk a dolgunkat és tudjuk azt is, hogy van miért hajtanunk: a három pontért megyünk.

Nyíribrony (12.)–Biri (10.)

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Igazából nehéz bármit mondani… Nem vagyunk könnyű helyzetben, létszámgondjaink vannak mindjárt az idény elején, ami meglehetősen elkeserítő.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de azért megyünk, hogy megpróbáljuk, ami Nyíribronyban sosem könnyű – mégpedig nyerni!

Rakamaz (6.)–Nagykálló (7.)

Csoma Dezső, a Rakamaz edzője: – Hazai pályán nyerni akarunk, de az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Pláne, ha a kapusunknak megint a mezőnyben kell játszani…

Mészáros Ákos, a Nagykálló játékos-edzője: – Nehéz meccsre számítok, de az biztos, sokkal fegyelmezettebben kell játszanunk, mint legutóbb.

Kállósemjén (2.)–Ófehértó (9.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Úgy gondolom, nem engedhetjük, hogy Semjénből bárki is pontot vigyen el!

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – A múlt szezonban volt szerencsém ott lenni a bajnokavatáson Semjénben, tudjuk, kikkel állunk szembe, jó csapathoz utazunk. Fegyelmezett játékra lesz szükség ahhoz, hogy tisztes eredmény érjünk el: ha a legutóbb látott arcunkból csak a felét mutatjuk, elégedett leszek!

Nyírlugos (11.)–Tiszavasvári (5.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Bízom abban, hogy mindenki számára jó lecke volt, ami az elmúlt vasárnap történt. Remélem, tanultunk belőle, összeszedjük magunkat és győzelemmel javítunk.

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – Mint minden idegenbeli mèrkőzés, ez sem igérkezik sétagaloppnak. Ismételten fegyelmezetten és koncentráltan kell játszanunk, hogy számunkra kedvező eredménnyel zárjuk ezt a hétvégét.

Apagy (4.)–Baktalórántháza (8.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Fontos mérkőzés a hétvégi. Remélem a hibáinkból tanulva, minimalizáljuk azokat. Valamennyire kiegyenesedünk, létszámgondjaink nem lesznek: nincs más hátra, meg kell nyerni a meccset!

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Olyan csapathoz utazunk, amelyben jó néhány játékost közelről ismerek, tudásukkal tisztában vagyunk. Bár az elmúlt hétvégén nagy zakót kaptunk, de úgy érzem, ez nem tört meg bennünket, bizakodva lépünk pályára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .