Kattints a képre!!

Bartha Krisztián, itt, Bartha Krisztián ott. A megye három Szamos csoportban rendezett Fehérgyarmati DSZSE–Szamossályi (4–2) mérkőzésen apa és fia nézett egymással „farkasszemet” – a pályán.

Alighanem örök élmény marad a család számára, hogy Bartha Krisztián és fia egymás ellen futballozott bajnoki meccsen Fotó: magánarchívum

Az eredménynek a hazai csapatban szereplő tizennyolc éves, ifjabb Bartha örülhetett, az „öreg” viszont két gólt hintve bizonyította: még mindig érti a „szakmát” – érzi kaput. Olsen (a réges-régi filmsorozat ihlette a becenevet, amelynek főszereplője nagy csibészt alakított…), merthogy ősidők óta így ismerik fociberkekben a vendégek harminckilencedik esztendejét taposó csatárát, korábban jó néhány egylet frontembere volt, anno az NB III-ban sem sült fel – éppen a Gyarmaton székelő Szatmár Unió színeiben gyártva a gólokat.

– Ez volt az első alkalom, hogy a fiam ellen játszottam: az ő nevében nem akarok nyilatkozni, nekem nagy élményt jelentett – ecsetelte a történteket Bartha Krisztián. – Egész múlt héten téma volt a meccs, amúgy is központi szerepe van nálunk a focinak. Természetesen az egész család, a nejem, a másik fiam, Erik és a lányunk, Lívia is kijött megnézni minket. A pályán még ütköztünk is, csattant a fiú lábszára, mert szabálytalankodtam vele: mit tegyek, nekem a futball mai napig halálosan komoly ügy. Amíg bírom, csinálom, borzasztóan szeretném, ha Krisztián túlszárnyalna engem, az nagyon boldoggá tenne!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .