Kattints a képre!!

Barabás Patrik egy igazi rosszcsont, akinek tán csak a füle nem volt még eltörve. A Biri tizenhét éves védekező középpályásával mindig történik valami, nyughatatlan lélek. Ámbátor a pályán is kunsztokra képes: a Tiszalök elleni megye kettes bajnokin a negyedik percben berámolt góllal megágyazott a Pannónia Zrt. csoportban érdekelt csapat győzelmének (5-2).

Barabás Patrik nyitott ajtókat dönget Fotó: magánarchívum

– Tudom, nehéz eset vagyok, mondhatnám klinikai, de ez a győzni akarásomból fakad, ennek érdekében a betonfalnak is neki mennék! – rukkolt elő meglehetősen velős nyilatkozattal Barabás Patrik. –  Szeretek nyerni és ezért próbálok is mindent megtenni. Köszönöm Dankó Zsolt edzőmnek, mert megadta a lehetőséget, hogy újra a keze alatt játszhatok. Bedobott a mélyvízbe, valószínűleg úgy gondolta: tudok úszni, ha nem, akkor pedig majd megtanulok… Azért szeretem, mint edzőt, mert ő tud engem igazán kezelni, segít, nyugtat és néha „időben” lecserél, higgadtságot magabiztosságot kölcsönöz: jól megértjük egymást, ő is mindig nyerni akar! Jó közösségbe kerültem a társak hamar befogadtak és a közönség is megéri a pénzét, jól érzem itt magam!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .