Kattints a képre!!

Petrohai Lászlónak elsült a lába: a Nyírcsaholy csatára öt gólt kotort be a Szatmárcseke ellen megnyert (8-3) megye kettes bajnokin.

Petrohai László: ez ötös! Fotó: magánarchívum

A huszonkét éves futballista most különösen hetvenkedhet: három fellépésen hétszer vette be a kaput a Gémtech csoport aktuális idényében. Pláne, hogy rövidnek mondható eddigi pályafutásának statisztikája meglehetősen fényes: a hivatalos adatbank szerint 271 mérkőzésen 305 gólt szerzett, ami nem gyenge mutató.

– Leginkább a nagyecsedi ifiben alapoztam ezt meg: kétszer voltam gólkirály az ifjúsági bajnokságban, előbb a megye kettőben, majd mivel a nagycsapat feljutott, az első osztályban is – szolgált magyarázattal a bőséges „termésre” Petrohai László. – A felnőttek között már rúgtam négyet egy meccsen, eddig az volt a csúcs. Ráadásul így is kihagytam vagy három ziccert a Cseke ellen: ha rajtam múlt volna, bíz isten kiszolgáltam volna a többieket, de valahogy ezen a meccsen mindig rám jött ki szinte minden helyzet. Persze, a csapat érdemei is, hogy ilyen jól alakult. Sokat számít az is, hogy Makszim Gábor játékos-edző bízik bennem. Ahogy ismerem a bandát, nem fogom megúszni következmény nélkül: valamivel kompenzálnom kell őket, úgyhogy kitalálom, mi legyen az… Csatár vagyok, minél több gólt szeretnék lőni és akkor a csapattal sem lehet nagy probléma.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .