Kattints a képre!!

Fleisz Zsolt már az idény elején ötödik sebességbe kapcsolt: a megye kettő Gémtech csoportban „újonc” Nyírbéltek csatára a Kocsord elleni nyitányon mindjárt mesterhármassal adott gázt, a második fordulóban az Encsencsnek kettőt rámolt be, legutóbb pedig az Ópályinak ugyancsak háromszor köszönt be.

Fleisz Zsolt igazán jó vétel volt Fotó: tudósítónktól

Szóval, a nyáron a Nyírcsaholytól igazolt harminc éves futballistának már nyolc, mármint ami a szerzett gólok számát illeti, emígyen a vonatkozó listát is vezeti. Egyben hamar bizonyította: jó vásárt csináltak vele. Különösen, hogy a Béltek három kör után makulátlan mérleggel nyomul a tabella élén.

–  Tényleg jól sikerültek ezek a mérkőzések a csapat számára is, plusz örülök, hogy gólokkal tudtam segíteni – fejtegette Fleisz Zsolt, akiről minden állítható csak nem, hogy magát tolná előtérbe. – Közös erőfeszítés eredménye, a társak, a mester, és a minket támogató emberek sikere is! Nálunk a csapat eredményes szereplése a legfontosabb, amit komolyan is gondolok. Jó társaság alakult ki a nyáron, a körülményekre sem lehet panasz, nyugodtan készülhetünk hétre hétre. Szeretnénk tovább fejlődni és folytatni a jó sorozatunkat, meghálálni a vezetőség es szurkolok belénk fektetett bizalmát.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .