Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport negyedik fordulóját rendezik hétvégén.

Bodó István (balról) és a kéki csapat – a Gergelyiugornya elleni helytállás után – ezúttal az Újdombrád otthonában hajt a minél jobb eredmény eléréséért Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 4. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Tuzsér (9.)–Vaja (2.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Vasárnap örültünk az első győzelmünknek és a góloknak, amelyekkel ezt sikerült megszerezni! A keddi edzésen ellenben már a szombati, Vaja elleni mérkőzés volt a célkeresztben. Nem foglalkozunk sokat sem az elmúlt győzelmekkel, sem pedig a korábbi vereségekkel, mindig csak az előttünk álló meccsre koncentrálunk. Van törleszteni valónk a vendégek felé, ugyanis a megye kettőben, eddig még csak pontot sem sikerült szerezni tőlük! Épp itt az ideje, hogy megváltozzon ez a trend a hétvégi forduló nyitómeccsén!

Siska Attila, a Vaja edzője: – A legutóbbi mérkőzésünk inkább a birkózásról szólt, mint a futballról, de azt remélem, hogy ezúttal a játéké lesz a főszerep. Ebben a szezonban minden csapat komolyabban vesz minket, mint korábban, ezért egy meccsre sem lehet azt mondani, hogy könnyűnek ígérkezik.

Vasárnap

Fényeslitke (14.)–Záhony (7.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – A hétvégén sem mi vagyunk az esélyesek, ha azonban odatesszük magunkat, azt gondolom, bármi lehetséges…

Gombkötő Sándor, a Záhony játékos-edzője: – Sokan fix kettesre veszik ezt a mérkőzést, de ha mi is úgy fogunk hozzáállni, beleszaladhatunk egy pofonba. Bízom a csapatban, hogy ugyanolyan elszántan lép pályára, mint az előző három fordulóban, ebben az esetben sikerülhet elhozni a három pontot.

Újdombrád (4.)–Kék (11.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Remélem, nem okozunk olyan letargiát Pista barátomnak, mint legutóbb a Ladány, mi szeretnénk hamarabb eldönteni a meccset.

Fabók István, a Kék edzője: – A 95. percben „bukfenceltünk” két pontot, na az nem éppen heppi. Olyan érzés, mint amikor a kocsma oldalának támasztott biciklire ülnél fel, de mindig pofára esel, majd eszedbe jut, hogy amúgy meg gyalog jöttél… Tanulási fázisban vagyunk, amikor még nem minden tökéletes, így van még hová fejlődnünk. Így akad egy kis hiányérzetem, mint a jegybanknak, de minden jó, ha végre jó. Amúgy meg: szia, uram!

Ladányi TC (8.)–Jéke (12.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ettől függetlenül szeretnénk megszerezni a három pontot.

Dolhai Máté, a Jéke játékos-edzője: – A ladányi csapathoz senki nem mehet nyugodtan, mindenkire nehéz meccs vár. Nagy volt náluk a játékosmozgás nyáron, de az eredményeik azt mutatják, hogy jól összeállt a csapat. Mi az elmúlt évben itt egy nagy pofonba szaladtunk bele, a gondolatától is borsódzik a hátam! Úgyhogy van mit törlesztenünk, remélem a fiúk is így gondolják…

Gergelyiugornya (3.)–Ajak (10)

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Úgy gondolom, az elhullajtott pontok nagyon fognak még hiányozni a későbbiekben, tíz emberrel is bőven volt lehetőségünk megnyerni az elmúlt mérkőzést. De itt az újabb meccs az újonc Ajak ellen, nem lesz könnyű dolgunk, különösen, hogy a mutatott játékunk mostanában nem túl bíztató, ugyanakkor hazai pályán nekünk csak a győzelem elfogadható!

Kovács Tibor, az Ajak edzője: – Jó csapat otthonába látogatunk, nem könnyű onnan pontot, pontokat elhozni, de nem megyünk feltartott kezekkel.

Pátroha (1.)–Nyírkarász (6.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Mondhatnánk, hogy a hazai pálya előnyt jelent számunkra, de ismerve az ellenfelet, ezt próbálja majd megcáfolni. Mindenesetre a fiúk felkészültek, azt gondolom, bízhatunk bennünk ezen a meccsen is.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Nem a legjobb előjelekkel utazunk egy bajnokaspiráns, veretlen csapathoz, amely még száz százalékos és gólt sem kapott, de mindegy milyen összeállításban lépünk pályára, nem fogjuk könnyen adni a bőrünket!

Tiszakanyár (5.)–Szabolcsveresmart (13.)

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Küzdelmes mérkőzésre számítok, de mindent meg fogunk tenni, hogy minél jobb eredményt érjünk el!

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nem is tudok mit mondani… Ha mindenki testileg-lelkileg odateszi magát, talán lesz keresnivalónk, ellenkező esetben megint csak kesereghetünk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .