Kattints a képre!!

Jó most futballistának lenni Mándokon. A megyei első osztályú csapatnak nagyon „megszaladt” az idény elején: négy győzelem mellett egyetlen fellépést bukott el, nem mintha az élen nyomuló Szpari II. elleni szűk vereség (2-1) miatt bárkinek is a kardjába kellene dőlni.

Jánvári Dániel (piros mezben) a legutóbbi, Vásárosnamény elleni meccsen bizonyította: jó vásárt csinált vele a mándoki stáb Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

A harmadik helyre rakétázó együttesnél a jelek szerint minden klappol, így alighanem Jánvári Dániel is megnyugvással konstatálja, hogy helyesen döntött, amikor a nyáron az eszére hallgatott. A huszonnégy éves futballista a Tiszakanyártól igazolt a Mándokhoz, ez pedig mindkét fél részéről nyerőhúzásnak tűnik: az együttes egy több poszton bevethető, igazi Jolly Jokerrel „gazdagodott”, aki hamar elkapta a fonalat.

– Több szezont lehúztam a Kanyárban, nem volt semmi gondom, talán éppen az elkényelmesedés veszélye miatt éreztem úgy, szükségem van a váltásra – taglalta Jánvári Dániel, aki a szombati Vásárosnaményban megnyert bajnoki után levezetésként pecázni ment, majd vasárnap testvére kislányának keresztelőjén tette tiszteletét. Szóval nem unatkozott a hétvégén.  – Abszolút nem bántam meg, teljesen pozitív eddig a történet: sok a fiatal a csapatban, együtt vagyunk, ráadásul többen régebben ismertük egymást, úgyhogy minden OK. Én olyan vagyok, hogy mindig száz százalékot akar nyújtani: imádok edzeni, semmi bajom vele, viszont tartottam attól, hogy a meló miatt nehéz lesz a kettőt összeegyeztetni, de hál’ istennek sikerült megoldani. Emellett Dögében az U14-es csapatot edzem: szeretek gyerekekkel dolgozni, ezzel együtt egyelőre nincs ilyen ambícióm, hogy leragadok a szakmában. A focira koncentrálok, stabil megye egyes játékos akarok lenni, a többi majd jön magától.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .