Kattints a képre!!

Nagy napja volt Kiss Gergőnek: az Ófehértó futballistája a hetvenedik minutumban állt be csereként, majd hat perc alatt mesterhármast vágott a Nyírlugos ellen 7–2-re megnyert megye kettes bajnokin. A huszonhárom éves csatár vasárnapi alakítása nem piskóta, pláne, hogy a Pannónia Zrt. csoportban újonc hazaiak első győzelmüket húzták be a szezonban.

Kiss Gergő, aki rendszerint a cseresorból lép elő főszereplővé Fotó: tudósítónktól

– Amikor a megye háromban voltunk, történt olyan, hogy egy félidő alatt öt gólt is szereztem: mivel ez magasabb osztály, ennek nagyobb az értéke – szögezte le Kiss Gergő, akiről nem árt megjegyezni: rendszerint csereként domborít a meccseken. – Eleinte nem feküdt, hogy csere vagyok: kipróbáltak kezdőként, de az meg nem volt az igazi, nem tudtam elkapni a ritmust. Ráálltunk arra, hogy a kispadról állok be, sokan mondták, hogy jól szállok be, alighanem ez már így is marad. Az a lényeg, hogy segítsek a csapatnak, amelyben érzek annyi erőt, hogy megkapaszkodjon, az pedig még inkább motivál minket, hogy megvan az első győzelem. És az sem titkolom, szeretném magasabb szinten is kipróbálni magam, ha lesz rá lehetőség.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .