Kattints a képre!!

„Ádám, hol vagy? Vajon hová mehettél?” Az ősi slágerre a válasz kézenfekvő: Ádám Dénes nem ment világgá, „csak” Kemecséig.

Ádám Dénes először játszhatott kezdőként a Kemecsében – győztes gólt szerzett Fotó: szabolcsfociinfo

A huszonhárom éves támadó szinte beesett a rajtra: augusztus derekán, két nappal a megye egy nyitánya előtt igazolt hivatalosan a csapathoz – igaz, előtte edzőmeccsen már szokta a légkört. A másodosztályú Kálmánházától érkezett futballista a beilleszkedés leghatásosabb módszerével „operál”: a második fordulóban a Mándok, majd szombaton a Balkány ellen is betalált – utóbbi speciel győztes gól volt, mégpedig a lehető legjobbkor, 1-1-s állásnál, a találkozó 86. percében.

– Ismertem pár embert a csapatból, ami ilyenkor nem hátrány, egyébként azt gondolom, gyorsan sikerült alkalmazkodnom: nagyon jó a társaság a miénk, a pályán kívül is összetartunk – árulta el Ádám Dénes csaknem egy szuszra, aki derekasan kivette részét a három verességgel rajtoló Kemecse első bajnoki sikeréből az aktuális idényben. – Három évig játszottam a megye kettőben, mindenképpen szerettem volna feljebb lépni, bizonyítani, hogy itt is megállom a helyem. Most szerepeltem először kezdőként, amit köszönök a stábnak, igyekeztem ezt meghálálni. Örülök, hogy tudtam segíteni, pláne, hogy muszáj volt nyerni, azt szerintem nem kell ecsetelni miért. Mindenki odatette magát, egyébként a szerencse faktor is „játszott”, mivel a Balkánynak is akadtak helyzetei, de hát nem adnak könnyen semmit.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .