Kattints a képre!!

Na most az van, hogy Papp Csaba jött, látott, a Mátészalka pedig győzött. A csavar a történetben, hogy a csatár egy teljes félidőt sem töltött a pályán az Újfehértó elleni megye egyes bajnokin: a szünet után vetették be, 0-1-s állásnál a 85., majd a 88. percben gólt szerzett, hatvan másodperccel később lecserélték!

Bákonyi György szakmai igazgató alighanem elégedetten nyugtázza, hogy a nyáron visszatért Papp Csaba beváltotta a hozzáfűzött reményt FotóÉ tudósítónktól

Az már csak hab a tortán, hogy a futballista a nyáron éppen az újfehértói egylettől igazolt vissza a Szalkához, amelynek színeiben indult karrierje.

Plusz adalék, hogy a huszonegy éves játékos augusztus derekén, közvetlenül a nyitány előtt térdsérült szenvedett, felépülése elhúzódott: az előző, negyedik fordulóban, a Vásárosnamény ellen – ugyancsak a kispadról beugorva – már beszállt, vasárnap pedig a gólcsapot is kinyitotta.

– Legutóbb, amikor a Fehértóban játszottam, akkor éppen annak a Nagyecsednek rúgtam kettőt, amelytől éppen eljöttem, szóval érdekes ez – morfondírozott Papp Csaba. A történet egyébként egyáltalán nem példa nélküli, a futball ezer olyan esetet ismer, a távozó labdarúgó ily módon babrál ki korábbi klubjával. – Nyilván munkált bennem, hogy szeretnék betalálni, ez független volt az ellenféltől: barátokat hagytam hátra Újfehértón, senkivel nincs semmi problémám ott sem. Amúgy Virágh Pista bá edző szólt még a második gól előtt, hogy le fog cserélni, csak nem hagytam rá időt… Emberhátrányban voltunk, már nem akart kockáztatni, így a végén lehozott, a lényeg, hogy 3-0-ra nyertünk. Szerencsére összeállt a csapat, én is minél több góllal ki akarom venni részem a menetelésből.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .