Kattints a képre!!

Más idők járnak Nagyhalászban. A megyei első osztályú csapat keretét nyáron csaknem teljes mértékben „lecsapolták”, a mutatóban maradt néhány futballista mellett seregnyi friss szerzemény állt csatasorba, no meg ugyebár Borza László edző is új „igazolásnak” számít. Bár, ha valakinek, neki aztán nem idegen a közeg: aktív korszakában több szezonon keresztül a halászi védelem bástyájaként verte az ellenfelek rohamát.

Molnár Zoltán nem csak az erdei ösvényen, a pályán sem téveszt irányt Fotó: magánarchívum

Molnár Zoltán szintúgy júliusban szállt be az együttesbe: a nyíregyházi nevelésű, húsz éves csatár a másodosztályú Kótajtól érkezett, ahol már belekóstolt a „nagyok” világába. És bár a Halász négy vereséggel indított, legutóbb „hatpontos” mérkőzést nyert (1-3) a sereghajtó Nyírmeggyes otthonában. A Borza-legénység első sikerét húzta be, míg Molnár Zoltán második gólját hintette az idény során, így az ominózus fellépés duplán jól sült el.

– Szerettem volna magasabb osztályban játszani: nem kellett csalódnom, megkaptam a lehetőséget, néhány perc híján végig játszottam az eddigi öt meccset – taglalta Molnár Zoltán. –  Az biztos, itt szervezettebb a játék, gyorsabban kell gondolkozni, amihez próbálok alkalmazkodni. A csapat totál átalakult, a cél a bennmaradás, igyekszem megtenni én is a magamét. Annak örülök, én szereztem az első őszi bajnoki gólunkat a Namény ellen, Meggyesen pedig megint betaláltam és gólpasszt is sikerült adni. Mondhatnám, hogy nem számolgatok, de egy csatártól hülyén hangzana, ha azt állítanám, nem foglalkoztat, mennyi gólt rúgok… Az feldob, hogy visszaigazolást kaptam ellenfél játékosaitól, több edztől, hogy jó teljesítményt nyújtottam. Úgy az igazi, ha közben a csapatnak is megy.  Feltöltött minket, hogy végre nyertünk és talán elhisszük, lehet keresnivalónk: ideáig is igyekeztünk tartani a frontot, sehol nem vertek agyon minket, ami mutatja: a társaságnak van tartása.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .