Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság ötödik fordulójában egy mérkőzést játszottak vasárnap.

A fehér mezes újfehértói együttes a Mátészalkát fogadta az egyetlen vasárnapi megye egyes – meccsen – Semjénbrn Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 5. forduló

Újfehértó–Mátészalkai MTK 0–3 (0–1)

Kállósemjén, 200 néző, v.: Pethő P. Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Seres K. (Tóth Sz.), Kántor T., Veres D. (Szilágyi Á.), Hudák M., Zámbó D., Pallai G., Daróczi P. (Csizmarik Á.), Pallai B. (Petics Gy.), Somogyi M. Edző: Piskóti Zsolt. Mátészalka: Szilágyi P. – Szántó Z., Ötvös Sz., Farkas Z. (Papp Cs., Varga N.), Huszti P., Sárosi M. (Scheibli M.), Makó P., Gergely M. (Szabó D.), Magyari M., Bodó L., Mos. Edző: Virágh István. Gól: Papp Cs. 2, Gergely M. Kiállítva: Magyari M.

Piskóti Zsolt: – Erre sajnos nem tudok mit mondani. Elment öt meccs: háromszor gólt sem szereztünk, elment öt meccs, háromszor az ellenfél akart jobban, mint mi. Ez így nem mehet tovább, ettől sokkal többre hivatott ez az egyesület és aki ezt a mezt felveszi, így nem focizhat! Szégyen, de remélem nem csak én érzem így! Köszönjük szépen Kállósemjének és Gáll László elnöknek, hogy mindhárom meccsünket remekül előkészített pályán játszhattuk.

Virágh István: – Roppant kemény, nagyon sok szabálytalanságot hozó mérkőzésen taktikus, fegyelmezett játékkal és jó hozzáállással arattunk győzelmet, de továbbra is az a véleményem, hogy kiváló csapat az Újfehértó, amelynek sok sikert kívánok.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .