Kattints a képre!!

A megyei másodoszály Pannónia Zrt. csoport harmadik fordulójában egy mérkőzést rendeztek szombaton.

A főszereplők a Tiszavasvári-Apagy mérkőzésen Fotó: tudósítónktól

Tiszavasvári–Apagy  3-2 (2-1)

Tiszavasvári, 100 néző, v.: Tomori P. Tiszavasvári: Krizsanovszki Á. – Szolyka T., Mészáros T., Vadász D., Bakos T., Szolyka G. (Lakatos D.), Bolega S., Száraz Á. (Viszokai K.), Tóth L. (Makula A.), Vadász L. (Demkó B.), Bolgár D. Edző: Kiss Gábor. Apagy: Polgári L. (Molnár Cs.) – Balogh N., Korpás Z., Fekete G., Ráti G., Rubóczki K. (Lucza M.), Hegedüs L., Marics G., Harsányi A. (Svelta Z.), Marics T., Bakró A. (Németh A.). Játékos-edző: Németh Attila. Gól: Tóth L., Vadász D., Bakos T. illetve Marics G., Németh A. Ifi: 5-0.

Kiss Gábor: – Igaz kicsit melegre sikeredett az utolsó öt perc, azonban ha a helyzeteinket hatékonyabban használjuk ki, megnyugtatóbb is lehetett volna a győzelmünk. Gratulálok a fiúknak a játékhoz, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Németh Attila: –  Ennyire enerváltan, gyengén futballozni még nem láttam a társaságot. Nagyon sok egyéni hibát követtünk el, amiből, sajnos gólokat kaptunk, így csak futottunk az eredmény után. Egy masszív, fegyelmezett társasággal találkoztunk, akik sokat tettek a három pontért. Gratulálok nekik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .