Kattints a képre!!

Az emlékezetes, kétgólos hátrány után az utolsó pillanatokban megnyert Békéscsaba II. elleni összecsapás után sem dőlhet hátra a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata, amely a Keleti csoport hetedik fordulójában – vasárnap – a Tiszafüred vendége lesz.

A kék mezes sényőiek ezúttal megakadályoznák a füredi sikert Fotó: tvse

Szó se róla, a házigazda az előző idényben kibabrált a szabolcsi legénységgel: az akkor még újonc Füred 3-2-re nyert a bajnoki nyitányon megejtett találkozón. Igaz, a „visszavágót” 4-2-re elbukta…  Nos, jelenleg közel sem jól a hazaiaknak, csupán a tizenhatodik helyen tanyáznak, hat eddigi fellépésükből csupán egyszer szerezte meg a három pontot – a DVSC II. otthonában tudta kicsikarni a győzelmet.

– Egy roppant veszélyes ellenfélhez utazunk, amely hazai pályán nem igazán ért még el számára kedvező eredményt, mi pedig idegenben szereplünk rosszul – fejtegette Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Vannak rossz emlékeink Tiszafüredről, nem szeretnénk ezt megint átélni. Éppen ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítunk: viszont, ha a az elmúlt fordulókban elkövetett hibáinkat minimalizálni tudjuk, elöl pedig az adódó lehetőségeket jól használjuk ki, akkor bármi megtörténhet.

Mindeközben a Kisvárda Master Good II. a tabellán hetedik Jászberényt fogadja.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .