Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság ötödik fordulója már péntek délután megkezdődött: két nappal a Megyei Kupa-döntő után a Csenger újabb tétmérkőzésen lépett pályára – Gyulaházán.

A fehér mezes gyulaházi csapat igyekezett megnehezteni esélyesebb ellenfele dolgát Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 5. forduló

Gyulaháza–Csenger  1–4 (0–2)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Bíró Cs. Gyulaháza: Kőrösi N. – Varga D. (Kozma Zs.), Kozma M., Köblös B., Koszta Z., Dolhai D. (Parádi B.), Illés A., Csépke M., Kozma J., Tintér I. (Varga L,), Soós T. Edző: Bardi Gábor. Csenger: Makay Z. – Osváth S. (Fejes J.), Péter Gy., Gaál K., Csorvási Á., Ohár R., Stef (Nagy M.), Lakatos T. (Antal R.), Popovics N. (Varju P.), Lengyel M. (Katona P.), Barcsay M. Edző: Barcsay István. A vendégek folytatták jó szereplésüket, egyben bebizonyosodott: jó az ,,öreg”  Katona Pál a háznál, aki a hajrában két perc alatt szerzett két góljával lezárta a mérkőzést. Gól: Soós T., illetve Katona P. 2, Lengyel M., Barcsay M. Ifi: 1-3.

Bardi Gábor: – Az első félidőben osztálykülönbség volt a két csapat között – a Csenger javára, ez előtt picit értetlenül állok. A szünet után feljavultunk, akár az egyenlítésre is lett volna sanszunk, de nem éltünk a lehetőségekkel és az ellenfél két kontratámadással eldöntötte a mérkőzést. Gratulálok és további sok sikert kívánok a Csengernek!

Barcsay István: – Küzdelmes mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk, gratulálok a fiúknak. Ugyancsak gratulálok az ificsapat eddigi teljesítményéhez!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .