Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport harmadik fordulóját rendezik hétvégén.

A kállósemjéni védelem, élén Ovszijenko Volodimir kapussal, egyben játékos-edzővel eddig hibátlanul tette dolgát az idényben Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 3. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Tiszavasvári (10.)–Apagy (4.)

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – Évek óra a bajnokság legjobbjai közé tartozik az Apagy, amely igazolásainak köszönhetően minőségben tovább erősödött. Amennyiben az elmúlt meccsek hozzáállását és akaratát visszük ki a pályára, ami még jó játékkal is fog párosulni, abból bármi kisülhet majd.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Bízom a fiúkban, hogy megoldják ezt a nehéz feladatot. Egyben remélem, a szombat nem zavar össze minket, és pontokkal terünk haza. Nehéz mérkőzésre számítok.

Vasárnap

Ófehértó (13.)–Nyírlugos (7.)

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – A három pont megszerzése a cél! És, hogy ebből mi valósul meg – vasárnap megmondom .

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Remélem, a fiúk összekapják magukat és jó szájízzel jövünk haza.

Nagykálló (5.)–Kállósemjén (2.)

Mészáros Ákos, a Nagykálló edzője: – Küzdelmes mérkőzésre számítok, minden meg fogunk tenni a minél jobb eredmény elérése érdekében.

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – A három pontért megyünk!

Geszteréd (14.)–Rakamaz (8.)

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Újra egy nehéz mérkőzés következik, nem is tudom, mire számíthatok, mert nagyon rossz úton jár a csapat.

Csoma Dezső, a Rakamaz edzője: – Tartalékos összetételben megyünk Geszterédre, ahol nem könnyű nyerni, de megpróbáljuk.

Biri (12.)–Tiszalök (11.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Amikor kiderült, hogy Újfehértón játsszuk ezt a meccset, olyan zavarba jöttem, hogy azt sem tudom, hogy idegenben leszünk vagy otthon…

Magyar Gergely, a Tiszalök edzője: – A megye legjobb kapusával állunk majd szemben, remélem ez ad egy kis inspirációt a csatárainknak, mert meg kell kezdenünk a pontgyűjtést!

(A mérkőzést Újfehértón rendezik)

Kálmánháza (3.)–Nyíribrony (9.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Múlt héten sikerült megtekintenem a következő két ellenfelünk, a Kótaj és a Nyíribrony mérkőzését. Bár az ibronyiak nagy különbségű vereséget szenvedtek, messzemenő következtetéseket nem szeretnek levonni, minden mérkőzés más. Pontosan tudjuk, mit kell tennünk a győzelem megszerzése érdekében, erre kell koncentrálnunk, hogy ezt a pályán tökéletesen megvalósítsuk! Ha ugyanolyan fegyelmezettek leszünk és a támadásépítésben pedig pontosabbak, akkor nem marad el a várt eredmény.

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Ha fejben rendben leszünk és nem olyan gyáván futballozunk, mint Kótajban, akkor pontot is szerezhetünk.

Kótaj (1.)–Baktalórántháza (6.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Tiszteljük a vendégcsapatot és tisztában vagyunk azzal is, a nyári edzőmérkőzés, amelyet megnyertünk, nem összehasonlítható a bajnoki meccsel. Ugyanúgy készülünk, mint bármely más alkalommal, számunkra ezúttal is csak a győzelem elfogadható.

Illés László, a Baktalórántháza edzője: – A nyáron volt szerencsénk találkozni a kótaji csapattal, megtapasztalhattuk, hogyan játszik egy megye kettes topcsapat. Futás és alázat nélkül nagyon nehéz eredményt elérni, úgyhogy az akkori pofon remélem jókor jött. Az előjelek számunkra nem a legjobbak, de egy bajnoki meccsen sok apró nüansz dönthet, ami remélem, most nálunk fognak „jelentkezni”.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .