Kattints a képre!!

A nyitányon benézett hazai zakó – 1-4-s bukta a Tisztaberek ellen – után megmutatta a Sonkád, hogy egy ruha (ha méretes is volt…) még belefért. A megyei másodosztály Gémtech csoportban szereplő brigád második fellépése aztán jól sült el: 3-0-ra nyert Szatmárcsekén, ahová azért nem feltétlen győzni járnak az ellenfelek.

Balogh Máté sem tudja, mit hoz jövő… Fotó: magánarchívum

A huszonegy éves Balog Máté – aki egyébiránt nem játszott az első meccsen – két gólt hintett, megágyazva a vendégek sikerének. De helyesebb inkább Nindzsát írni vele kapcsolatban és máris témánál vagyunk.

– A becenevet aputól örököltem – ecsetelte a név eredetét Balog Máté. – Őt hívták így, és végül rám ragadt, mindenki „kis Nindzsának” szólított kiskorom óta, kb. ennyi a története. De, hogy apám miért kapta, ezt a mai napig nem tudom. Hát, mindig is komoly szinten szerettem volna űzni ezt a sportot, mert nekem a foci sokkal többet jelent egyszerű játéknál. Nem egyszerű arról beszélni, hogy mit szeretnék elérni: persze, én is magasabb szintre vágyom, de most inkább próbálom élvezni minden percet, amit pályán töltök, és megteszek mindent a csapatért, aztán ki tudja, mit hoz a jövő…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .