Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport harmadik fordulóját rendezik hétvégén.

A zöld mezes záhonyi együttes – az Újdombrád után – ezúttal a Vaja ellen vív újabb rangadót Fotó: Ésik László

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 3. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Tiszakanyár (4.)–Nyírkarász (7.)

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Újabb hazai mérkőzés, egy masszív csapattal találkozunk, de reménykedünk a jó eredmény elérésében! Köszönjük a Karásznak, hogy hozzájárult a mérkőzés módosításba!

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Nagyon jól rajtoló Kanyárhoz megyünk, igaz hozzájárultunk az időpont módosításhoz, így újra szombaton játszunk, de ez nem lehet kifogás, mert ez legutóbb is bejött. Úgyhogy ismét szeretnénk a győzelem izét érezni!

Vasárnap

Szabolcsveresmart (10.)–Tuzsér (11.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Bizonyos ok miatt lassan elmegy az életkedvem, erről ennyit… Ha mindenki hadra fogható lesz, akkor határozottan úgy gondolom, hogy itthon tarthatjuk a három pontot.

Szabó István: – Nem úgy indult ez a szezon, ahogyan elterveztük! Hiába az elvégzett munka a felkészülés alatt, és hétközben, ha a bajnoki mérkőzésen ez nem jön vissza! Nagyon sokat kell változni a játékunknak, mind lelkesedésben, csapategységben, mind pedig az egyéni hibák tekintetében, hogy pontot tudjunk szerezni a megerősített Veresmart otthonában.

Ajak (8.)–Pátroha (1.)

Kovács Tibor, az Ajak edzője: – Úgy érzem, nem vagyunk mi csúcsformában, de bízom benne, hogy a szomszédvári rangadón otthon tudjuk tartani a három pontot.

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Szeretnénk minél jobb eredményt elérni. Remélem, a jó sorozatunknak folytatni tudjuk, bár olyan csapathoz látogatunk, amely nem fogja könnyen adni a pontokat.

Jéke (14.)–Gergelyiugornya (3.)

Dolhai Máté, a Jéke edzője: – Remélem a pápa érkezése jó hatással lesz a csapatunkra és megörvendeztetjük a Jéke szimpatizánsokat.

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Azt nem mondanám, hogy szenzációsan játszottunk az első két fordulóban, de van hat pontunk és ez a legfontosabb. Az is igaz, hogy két meccs után van annyi gondunk, mint a teljes előző szezonba volt. De nagyon szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat Jékén is, ami azért nem lesz könnyű feladat. Bízom a csapatban!

Kék (13.)–Ladányi TC (9.)

Fabók István, a Kék edzője: – A hétvégén majdnem megcsíptük, Oszi! Nem sok hiányzott, csak pont annyi. De én bízom a szeretet és az Erős Pista erejében. Ráadásul, hogy most van ez a katolikus Woodstock, a belső motiváción és az egyeben túl, a három pont megszerzése a cél, mert akkor tuti révbe érünk, mint a Koman Vladi az über profi Indiában. Mert addig nincs baj, amíg nincs baj. Szeretném, ha a csapatom ismételten kontrolláltan és kulturáltan focizna, akkor a meccs után sör, bor, pálinka. Igaz csak óvatosan, mert a bortól az ember sok marhaságot beszél, a pálinkától meg, meg is csinálja.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Ha az elmúlt heti mérkőzés első félidejében mutatott játékot, hozzáállást és akarást át tudjuk menteni erre a fordulóra, akár pontot, pontokat szerezhetünk.

Fényeslitke (12.)–Újdombrád (6.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – A hétvégi emészthetetlen mérkőzés után két rendkívül nehéz hazai fellépés következik. Muszáj elővenni a jobbik énünket, hogy ponttal „találkozzunk.

Balla János, az Újdombrád edzője: – Mindenképpen szeretnénk eredményesen szerepelni Litkén, ennek érdekében jobban kell koncentrálni a mérkőzés egyes periódusban, mint legutóbb, ebben az esetben sikeresek lehetünk.

Záhony (5.)–Vaja (2.)

Gombkötő Sándor, a Záhony játékos-edzője: – Olyan csapatot fogadunk, amely tavasszal hosszú veretlenségi sorozatot produkált és most is két győzelemmel kezdett, így nem lesz egyszerű dolgunk. A vendégek a meccs esélyesei, de mindent elkövetünk, hogy megnehezítsük az egyik bajnokaspiráns dolgát.

Siska Attila, a Vaja edzője: – Záhonyban minden mérkőzésen a hazai csapat az esélyes! Tavasszal nyertünk ugyan, de Soltész Ádám súlyos sérülése miatt rossz emlékű volt a találkozó, remélem, ezúttal egyik csapatnak sem kell átélni hasonlót, és a jó fociról szól majd a vasárnap délután.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .