Kattints a képre!!

Rossz nyelvek szerint Bombera Mihály bő egy hete, hétfőn még a kaput sem találta el az öregfiúk között a tuzséri pályán.

Bombera Mihály bizonyította: még mindig jó barátságot ápol a labdával, benne van a gól. Fotó: tudósítónktól

A méltó válasz szombaton érkezett: a negyven esztendős nyírkarászi csatár két gólt hintett a Tisza-parti katlanban – immár élesben, a megye kettő Nyírerdő csoport második fordulójában, midőn a Karász 2–0-ra nyert idegenben. És a teljes képhez tartozik, hogy csak öt percet játszott az ominózus meccsen a „veteránok” között, persze, addig jó, amíg zrikálják az embert: a jelek szerint ugyanis a haverokat nem hagyja totál hidegen a harcedzett futballista alakítása.

– Szívták a véremet rendesen, pedig azért nem játszottam az öregfiúkon, mert erre a meccsre készültem – „vágott vissza” Bombera Mihály, akit a tuzséri fellépés után sem hagytak nyugton. Szombat este is kaptam az ívet, de ez benne van, így kerek az egész. Azt is írja le: nem az én érdemem a győzelem, hanem az egész csapaté, jól játszott a brigád. Még mindig élvezem a focit, pláne a társaságot: egyben vagyok, még szeretnék két-három évet lehúzni. Korábban voltak súlyos sérüléseim, egyszer totálra ment a jobb lábam, csúnyán eltört még fiatalon, aztán a vállamat műteni kellett, azóta lekopogom, hál’ istennek semmi komoly, remélem már nem is lesz semmi galiba.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .