Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport harmadik fordulóját rendezik hétvégén.

A fehér mezes kocsordiak a hétvégén megszerezték első győzelmüket, ezúttal a sonkádiak elől dugnák el a labdát Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 3. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Sonkád (8.)–Kocsord (7.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Megint sok függ attól, milyen összetételben tudunk pályára lépni, mindemellett tény, hogy a Kocsord jó kis masszív csapat. De azért reménykedünk egy jó eredmény elérésében.

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Érdekes mérkőzés elé nézünk, mert bár játszottunk egymás ellen edzőmeccset, de sem ennek alapján, sem a bajnokágban eddig elért eredményeket figyelembe véve nem igazán tudjuk, mire számítsunk a hazai csapattól.

Vasárnap

Nagydobos (11.)–Tisztaberek (4.)

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – Felkészülési mérkőzésen találkoztunk Pistiékkel, akkor két alapemberét nélkülöző csapatukat sikerült legyőzni. Nehéz szezonkezdésünk után csak a győzelem lehet elfogadható eredmény, ami az előjeleket nézve nem tűnik egyszerű feladatnak.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A dobosiak nem kezdték jól az idényt, éppen emiatt nagyon veszélyesek, mert bizonyítani akarják, hogy ettől sokkal többre képesek. Már a pontszerzéssel is elégedett lennék.

Nyírcsaholy (10.)–Szatmárcseke (14.)

Makszim Gábor, a Nyírcsaholy játékos-edzője: – Eddig sikerült elérni egy győzelemmel és egy vereséggel felérő döntetlent. A hétvégén szeretnénk hazai közönség előtt megszerezni az első győzelemmel felérő győzelmünket.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – A szombati meccs után már a lemondás is megfordult a fejemben. Az az igazság, nagyot csalódtam néhány játékosban: a vezetőség mindent megkísérel irányukban teljesíteni, a pályán viszont ebből nem kapunk vissza semmit. A hétvégi mérkőzéssel kapcsolatban okosat nem tudok mondani, hülyeséget meg nem akarok… Dobálózhatnék itt a nagy szavakkal, de nem látom értelmét, megpróbálunk elmenni a találkozóra és remélem a fiúk is úgy állnak hozzá a feladathoz, ahogy az elvárható lenne.

Nyírvasvári (6.)–Encsencs (13.)

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Az előző meccsen talán még a vereségnél is jobban fájt a csapat hozzáállása. Ezen feltétlenül változtatni kell, hogy újra győzelemnek tudjunk örülni.

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Meglátjuk.

Nyírbéltek (2.)–Ópályi (1.)

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Az Ópályit nagyon rutinos, jó játékosok alkotják, fűszerezve egy jó edzővel. Mivel azonban otthon játszunk, nem titok, szeretnénk megszerezni a három pontot.

Kósa József, az Ópályi edzője: – Nyírbélteken rendkívül régen játszottunk, ráadásul nagyon jó csapathoz látogatunk, ezt már most az idény elején ki lehet jelenteni. Ahhoz, hogy pontot szerezzünk, nagyon fel kell kötni azt a bizonyos alsót!

Nábrád (9.)–Milota (12.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható.

Elek László, a Milota edzője: – Úgy gondolom, a jelenlegi keretünk, az eddigi mutatott játék alapján, ettől többre képes, itt minden akarat és hozzáállás kérdése. Ez egy olyan párosítás, ahol nekünk illene pontot, pontokat szerezni, valószínű a hazai csapat is ugyanilyen céllal fog pályára lépni.

A Csengersima–Vámosoroszi mérkőzést szeptember 15-én rendezik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .