Kattints a képre!!

Akadtak a nyáron olyan pillanatok, amikor – alighanem a több kulcsember távozása miatt – a Tiszakanyárt a kiesőjelöltek közé sorolták: ehhez képest a megye kettő Nyírerdő csoportban szereplő csapat begyújtotta a rakétát – két győzelemmel indította a szezont.

Molnár Patrik meglehetősen eredményesen kezdte a szezont – belső védőként Fotó: tudósítónktól

Ráadásul nem aprózta: a nyitányon a Jéke, majd az újonc Ajaknak egyaránt három-három gólt rámolt be. A sztori külön érdekessége, hogy mindennek felét Molnár Patrik „termelte”, akinek belső védőként nem éppen ez az elsőrendű reszortja. Szóval, vastagon túlteljesítette feladatát.

– Eddig nem volt benne a játékomban, hogy gólokat szerzek, most is inkább szerencsésen alakult – szerénykedett a huszonkét éves Molnár Patrik. – A szögletnél előre szoktam menni, egyszer üresen hagytak, amit sikerült kihasználni. Egyébként tényleg ritkán keveredek az ellenfél kapuja elé, ezen a két meccsen gyakorlatilag ahányszor hozzám került a labda, abból jó dolog sült ki. Abban azért titkon reménykedem, ha már így alakult, talán „gólcsúcsot” döntök, mert szezononként két-háromnál tovább még nem jutottam. Megmondom őszintén, nem hallottam, hogy temetnek minket, ez engem valamilyen szinten felspanol: bár igaz, nyári a felkészülés elején előfordult, hogy tényleg kevesen voltunk, de csináltuk, amit kell, azóta pedig erősítni is tudtunk. Bízunk benne, hogy a jó szériát folytatni tudjuk. Még annyit szeretnék, ha megjelenne: köszi mama, hogy eljöttél a meccsre, kellettél nekem és a csapatnak is!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .