Kattints a képre!!

Gyüre Tamás – hármas holtversenyben – négy góllal vezeti a megyei első osztály vonatkozó bajnoki listáját.

Gyüre Tamás akár tizenöt gólnál is tarthatna már, ha formában lenne… Fotó: magánarchívum

A húsz éves mándoki jobbszélső a második fordulóban csaknem klasszikus mesterhármast produkált a Kemecse ellen, majd a legutóbbi negyedik körben a Nyírbátornak is beköszönt a találkozó 90. percében. Eddig, mondhatni semmi extra. Gyüre Tamás azonban a magyar futball egyik tipikus alanya, talán még a fenegyerek jelző is ráaggatható. A korábban Tarpán, Debrecenben, majd Kisvárdán is megfordult támadó megy a saját feje után…

– Van, aki szerint nehezen kezelhető pali vagyok, más szerint semmi probléma velem, egy biztos: nagyon sok függ a hangulatomtól – morfondírozott Gyüre Tamás. – Kár mellébeszélni, meglehetően lingár gyerek vagyok, nem szeretem, ha megszabják, hogy mit csináljak, a meccs közben viszont mindent megteszek a csapatért. Sajnos, olyan vagyok, ha jobb lábbal kelek fel, akkor nagyon megy a játék, ellenkező esetben pedig mintha pályán sem lennék. Eddig négy gólt rúgtam, lehet hülyén fog hangzani, de egyáltalán nem vagyok formában: a helyzetek alapján már tizenötnél is tarthatnék… A társak jól szolgálnak ki, érzem, hogy bíznak bennem, ez sokat számít. Arról beszélek, a Bátor ellen sem brillíroztam, négy ziccert hagytam ki, mégsem cseréltek le, mert tudták, hogy bennem van a gól, a végén pedig csak begyötörtem egyet. Letettem róla, várjunk, ne így, inkább beletörődtem, hogy már nem lesz belőlem nagy futballista: eleinte szomorú voltam emiatt, aztán túlléptem rajta, ettől még nem dőlök a kardomba. Most már csak jól szeretném érezni magam, élvezni a játékot, ami Mándokon szerencsére adott.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .