Kattints a képre!!

Mint arról beszámoltunk, a szombati Nagyecsed–Újfehértó (0-0) megyei első osztályú bajnoki közben mentő szállította el a pályáról Csáki Bertalant, a vendégek játékosát. Az első információk szerint a huszonegy éves hátvéd súlyos combsérülést szenvedett az első félidő derekán: azóta kiderült, talán mégsem akkora a baj, igaz, így is hetekre kidőlt.

Csáki Bertalant nem kell félteni: a kemény fából faragott hátvéd kiheveri sérülését Fotó: tudósítónktól

– A szombat éjszaka és a vasárnap reggel húzós volt: azért tudtam aludni, bár nem sokat – taglalta a történteket Csáki Bertalan. – Teljesen ártalmat szituációra emlékszem: ellenfelem fel akarta ívelni a labdát, amit blokkoltam, abban a pillanatban belenyilallt a bal combomba, először azt hittem, görcsöt kaptam, felültem, próbáltam nyújtani, majd éreztem egy kisebb pattanást. Nagyon fájt, nem bírtam lábra állni. Elvittek a mátészalkai kórházba, mire vége lett a meccsnek, ki is engedtek: bent azt mondták, „csak” zúzódás, de én biztosra akarok menni, ezért elmegyek további vizsgálatra. Bízom benne, hogy tényleg csak ennyi és legrosszabb esetben egy hónapot kell kihagyni. Mindenesetre köszönöm, hogy sokan érdeklődtek jobbulást kívánva, és persze hálás vagyok a barátnőmnek, aki egyből jött Szalkára, mellettem volt és mindenben segített!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .