Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság negyedik fordulója – rendhagyó módon – már pénteken megkezdődött: a bajnoki címvédő, mindazoáltal még nyeretlen Tarpa a vereten Nyíregyháza Spartacus II.-t fogadta. Ez a szituáció a meccs után sem változott…

A sötét mezes Szpari II. -vel igyekezett lépést tartani a tarpai csapat Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: 4. forduló

Tarpa–Nyíregyháza Spartacus II. 0–2 (0–1)

Tarpa, 150 néző, v.: Oláh G. Tarpa: Sas I. (Horváth E.) – Srjuba, Kárpács E. (Barta K.), Dolináj P., Tüzes Zs.(Rácz I.), Losonczi B. (Balogh S.), Rozman S., Djacsenko, Mocsán P., Kobály M. (Komári Gy.), Gál R. Edző: Varga Gyula. Nyíregyháza Spartacus II.: Talján L. – Tagai A., Herczku A. (Patai B.), Rácin (Kecskeméti P.), Hunyai D., Magyar G. (Gönczör), Nagy G., Erdei M. (Tangel L.), Szűcs D., Bányai (Németh Cs.), Sztankó D. Edző: Huszák Géza. A hazaiak az első félidőben tizenegyest hibáztak, nem úgy a vendégek, akik közvetlenül a szünet előtt értékesítették a javukra megítélt büntetőt, a második játékrészben pedig bebiztosították győzelmüket és továbbra is hibátlanul menetelnek. Gól: Rácin (11-esből), Bányai.

Varga Gyula: – Amíg nem tudjuk kihasználni a helyzeteinket, addig érvényesülni fog a foci örök igazsága.

Huszák Géza: – Ha a Tarpa minden meccsen ilyen felfogásban fog játszani, akkor mindenkinek méltó ellenfele lesz a folytatásban. Jó meccset játszottunk, fiataljaink nagyon jó teljesítményt nyújtottak, az összkép alapján úgy gondolom, megérdemelten nyertünk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .