Kattints a képre!!

A Békéscsaba II. a nyárelőn kibabrált „velünk”: jelesül az NB III-ba jutásárt kiírt osztályozón a megyei bajnok Tarpát fosztotta meg a feljebb lépés lehetőségétől, így szombaton (kezdés: 16 óra) immár bajnoki mérkőzésen lesz jelenése a Sényő-Carnifex otthonában.

A kék mezes sényőiek otthon kozmetikáznának eddigi szereplésükön Fotó: kbsc.hu

A Kelet csoport hatodik fordulójában esedékes összecsapáson a táblázaton tizennegyedik  helyen táborozó házigazda nem titkolt célja, hogy a középmezőnybe ágyazódó viharsarki legénység ellen kozmetikázzon eddigi szereplésén.

– Második számú csapattal találkozunk, nyilván az ilyen mérkőzésekre egy picit nehezebb készülni, hiszen nem lehet tudni „fentről kik jönnek vissza”, ráadásul válogatott szünet van, az NB II-ben nem rendeznek fordulót, így még inkább lutri, miként áll fel az ellenfél – fejtegette Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. –  A vendégcsapat megmutatta erejét a Tarpa ellen az osztályozó párharc során. Talán abban bízhatunk, hogy a hazai mérlegünk valamelyest jobban néz ki, mint az idegenbeli, mert az nagyon rosszul mutat. A hétvégén számunkra csak a győzelem az elfogadható eredmény, az szinte mindegy, hogy milyen játékkal

Mindeközben a Kisvárda Master Good II. a tabellán tizenkettedik Putnok vendége lesz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .