Kattints a képre!!

Csordás Gergő alighanem lekopogja, hogy az előző, viszontagságos idény után jelenleg minden klappol: egészség rendben, ráadásul a Vásárosnamény elkapta a rajtot a megyei első osztályban.

Csordás Gergő (piros mezben) reméli, vége a pechszériának Fotó: tudósítónktól

A huszonhét éves védőt korábban nem kímélték a sérülések, az aktuális szezonban viszont a beregiek mindhárom eddigi fellépésén kezdőként szerepelt, amelyeken kivétel nélkül sikerélményben volt része. Olyannyira, hogy a Namény jelenleg listavezető.

– Nagy dolgokat nem tudok mondani: megyünk, csináljuk és eddig jöttek az eredmények – elmélkedett Csordás Gergő. – Most hál ’istennek minden rendben, nem úgy, mint az elmúlt időszakban, amikor mindig küszködtem valamilyen sérüléssel. Tavaly nyáron bokaszalag szakadás sújtott, majd amikor már belelendültem volna a játékba, pár meccs után combtő húzódás hátráltatott. Télen elkezdtük a felkészülést, aztán begyulladt az ízületi tok a térdemben, mire ez helyrejött akkor, ahogy visszaszálltam, szinte egyből az első mérkőzésen részleges belső térdszalag szakadást szenvedtem és nagyjából már így annyi is lett a szezonnak. De remélem, ennek a pechszériának tényleg vége!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .