Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport második fordulóját rendezik hétvégén.

A rakamazi csapat a pontos pontrúgásokra is alapozhat Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 2. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Tiszalök–Kálmánháza

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Szeretnénk a múlt heti fiaskót feledtetni, hazai pályán csak a győzelem elfogadható.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A jó kezdésnek nagyon örülünk, viszont már szombaton egy újabb kihívás vár ránk Tiszalökön. Mivel ellenfelünk vereséggel kezdte a szezont, így biztosan javítani szeretnének hazai pályán. Ismerjük a tiszalökiek erősségeit, veszélyes támadókkal rendelkeznek, őket mindenképp jól kell majd semlegesítenünk, ha ez sikerül, akkor ismét kedvező eredménnyel távozhatunk onnan, amennyiben keményen meg is dolgozunk ezért a pályán és játsszuk a saját játékunkat.

Vasárnap

Rakamaz–Biri

Csoma Dezső, a Rakamaz edzője: – Vasárnap körbejártuk a kálmánházi védelmet, mint a turisták a kínai nagy falat, akik közben szelfiket csinálnak magukról. Ha a kapura sem fogunk rúgni, az életben nem szerzünk gólt! Hazai pályán nyerni kell!

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Sajnos, pár „szurkolónk” elrontotta a nyitányt! Reméljük, a csapat számára a folytatás a játékról fog szólni, a nézőinknek pedig a szó szoros értelmében a szurkolásról!

Kállósemjén–Geszteréd

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – A tabella állása jelen pillanatban úgy áll, ahogy annak állni kell, azt szeretnénk, ha ez is maradna, éppen ezért csak a győzelem az elfogadható.

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Jó lenne elkezdeni melózni a pályán, mert ha nem változtatunk, akkor nem sok jóra számíthatunk a jó kállósemjéni csapat otthonában.

Nyírlugos–Nagykálló

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Mindent elkövetünk, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Mészáros Ákos, a Nagykálló játékos-edzője: – Jól kezdtünk otthon egy erős csapat ellen, ugyanígy szeretnénk folytatni egy otthon különösen acélos Lugossal szemben.

Apagy–Ófehértó

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Sok hiányzónk ellenére haza pályán nyerni szeretnénk. Többen adósak a jó játékkal, így bízom benne, hogy odateszi magát mindenki.

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – Ismét kiváló csapat ellen játszhatunk! A múlt héten megvoltak a helyzeteink, bízom benne, hogy most többet értékesítünk. Volt szerencsénk a felkészülés során találkozni az Apaggyal, tudjuk, hogy nem lesz babazsúr, de nem feltartott kézzel érkezünk!

Baktalórántháza–Tiszavasvári

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Labdarúgó-, és edzői pályafutásom során felnőtt-, illetve utánpótlás szinten is több komoly derbit játszottunk a Tiszavasvárival. Igaz, hogy nem ebben az osztályban, de most is valami hasonlóra számítok… Ráadásul egykori csapattársam, edzőkollégámmal is többször megbirkóztunk már egymással.

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – Talán még a 2000-es évek elején hagytam el a baktai pályát győztesként, igaz akkor még a hazaiak játékosaként. Mint ahogyan egy osztállyal feljebb sem győzni jártak Baktára a csapatok, ez ebben a bajnokságban sem lesz másként. Ennek ellenére szeretnénk pontot, pontokat szerezni az előttünk álló mérkőzésen.

Kótaj–Nyíribrony

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Hazai pályán számunkra csak a győzelem az elfogadható eredmény, a héten is ennek szellemében készültünk és bízom benne, hogy ez sikerülni fog.

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – Ha a múlt heti hozzáállást „visszük ki” újra a pályára, akkor már elégedett leszek.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .