Kattints a képre!!

Benne volt a pakliban, hogy a nyáron jelentősen „combosodott” csengeri keret nagyot domboríthat az aktuális idényben: a megyei első osztályú csapat eddigi szereplésén pedig nem lehet fogást találni.

Ohár Román (balról) az NB III-ban edződött, a csengeri csapatban pedig  kulcsjátékosnak számít Fotó: kisvardafc

Főleg, hogy a szatmáriak nem csupán eredményes, pluszban látványos meccseket produkáltak. A nyitányon a Tarpa ellen (5-0), majd az ibrányi fellépésen (4-4), míg a legutóbb a Balkánnyal szemben (3-2) vívott összecsapások közös nevezője, hogy mindannyiszor kinyílt a gólcsap.

Ebben, mármint az acélos támadófutballból tevékeny részt vállal Ohár Román: a huszonnyolc éves játékos júluusban, az NB III-as Tállyától igazolt a tabellán jelenleg harmadik határmentiekhez. És aligha bánta meg.

– Baráti körben szeretnék focizni, itt pedig jó társaság, erős a játékoskeret, színvonalasak az edzések, és természetesen a határ közelsége is számít – reagált Ohár Román arra a felvetésre, miért éppen a Csengert választotta nyáron. – Biztos vagyok benne, hogy nem fogunk mindig ilyen meccseket játszani: a védekezésre is egyre inkább figyelünk, törekedve arra, hogy lehetőleg ússzuk meg kapott gól nélkül. És azért elől is koncentrálni kell, mert sok helyzet kimarad, persze, amíg eggyel többet rúgunk, mint az ellenfél, addig nincs baj.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .