Kattints a képre!!

A nyári átigazolási időszak lejártával „leltárt” készíthetünk: jelenleg 8829 labdarúgó rendelkezik érvényes játékengedéllyel a megyei futballban.

Olyan jeentős játékmúlttal rendelkező futballisták is szerepelnek a megyei bajnoksáőgban, mint Ovszijenko Volodimir, a Kállósemjén kapusa, edzője Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Ez a statisztikai adat a legkisebbektől (U7-es korosztály) a felnőttekig felöleli mindazokat, akik az aktuális bajnoki idényben pályára léphetnek. Szorosan idevágó információ, hogy a csaknem kilencezer igazolt játékosból 627 a nő, ami meglehetősen szép szám. Ráadásul a következő hetekben tovább fényeződhet a „bizonyítvány”: a legkisebbek számára kiírt Bozsik program csak szeptember közepén indul, iígy további engedélyek kiváltása várható.

Országos összevetésben Szabolcs-Szatmár-Bereg megye a negyedik ebben a képzeletbeli rangsorban: Pest megye (15 983 játékengedély) a listavezető, Budapest (14 264) és Győr-Sopron megye (9545) mögött jönnek a „mieink”, tehát mondhatni, a közvetlen élmezőnyben tanyázunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .