Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex idegenben, a Kisvárda II. hazai pályán folytatta szereplését az NB III. Keleti csoport ötödik, hétközi fordulójában.

Borúra nem jött derűt: legalábbis a sényői csapat számára, amely kikapott Barcikán Fotó: tudósítónktól

A még veretlen, a feljutásért hajtó Kazincbarcika otthonában kezdőként vetették be a sényői védelemben Klepács Krisztiánt, akinek – mint arról hírt adtunk – kedd éjszaka kislánya született, amiről a helyi szpíker is megemlékezett. A jeles esemény miatt a hátvéd csak egy-két órát szunnyadt szerdán hajnalban, a vendégek viszont igyekeztek nem bealudni a meccs elején: számításukat keresztülhúzta, hogy egy figyelmetlenül eladott labdára lecsapó házigazdák éltek a tálcán kínált lehetőséggel és vezetést szereztek. Félóra sem telt el, a kiugró Laczkó Milán duplázott, ez pedig előrevetítette, hogy nem terem babér a látogatóknak. A folytatásban többet birtokolta a labdát a szabolcsi legénység, amely olykor jelentős fölényben játszott, igaz a második félidőben is a Barcikának akadtak veszélyesebb momentumai: egy ízben például a hazai kapufa „segített” hogy ne nőjön a különbség, az utolsó pillanatokban viszont háromgólosra hízott a borsodi győzelem.

…és a régi sláger szövege – „Kicsit szomorkás a hangulatom máma” – teljesen idevág a szerdán történtekre: az eddig jól szereplő Kisvárda II. ugyanis meglepetésre, kikapott hazai pályán a forduló előtt csupán egy ponttal rendelkező újonc Hidasnémetitől.

NB III., Keleti csoport: 5. forduló

Kazincbarcika–Sényő-Carnifex 3–0 (2–0)

Kazincbarcika, 400 néző, v.: Mencsik. Sényő: Nagy M. – Bodó G. (Farkas M.), Klepács K., Szilvási P., Fabu M., Kalocsai L. (Toldi A.), Lakatos L. (Páll Zs.), Tóth M. (Barta G.), Kapcina V, Vámos M. (Schmidt P.), Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Laczkó M. 2 (15., 36.), Schildkaut K. (96.)

Imrő László: – Kettő nullig kicsit gyámoltalanul játszottunk a jó Barcika ellen. Sajnos, két elkerülhető gólt kaptunk, utánna viszont úgy gondolom, egyenrangú ellenfelei voltunk a hazai csapatnak. Nyilván az sosem fog kiderülni,hogy a mi jàtékunk javult fel vagy a hazai csapat állt vissza. De, ha a szezon hátralévő mérkőzésein így játszanánk, azt azért elfogadnàm. Biztosan jó erőben lehetünk, ha olyan nyomást gyakorlunk ellenfelünkre, hogy a kapusuk begörcsöl!

Kisvárda Master Good II.–Hidasnémeti 2–4 (2–3)

Kisvárda, 100 néző, v.: Veizer. Kisvárda II: Németh M. – Peteleu (Deniszjuk, 59.), Králik (Adu, 15.), Vass O., Sikorszki – Szőr (Jarimovics, 74.), Rubus – Starosta (Simon M., 59.), Nagy M. K., Kirjuhin (Bokor M., a szünetben) – Himics. Edző: Kocsis János

Gól: Rubus (7.), Himics (18.), illetve Varjas (4. és 11.), Menougong (36.), Tóth D. (66.).

Kocsis János: – Nagyon nehéz szavakat találni a mai teljesítményünkre. Nem csak a mutatott játék, sajnos a hozzáállásunkon is látszott, hogy nem tettünk meg mindent, hogy jobbá tegyük a játékunkat. Nagyon közel van a következő mérkőzés, ki kell elemeznünk, tanulni kell a hibáinkból, hogy azt már sikeresen vegyük. Bízom benne, hogy ez olyan pofon volt, amely mindenkit észhez fog téríteni, mert csak százszázalékos összpontosítással, teljes odaadással és maximális felkészüléssel lehet játszani. Nagyon kellemetlen pofon volt, én nekem nagyon nagy csalódás, de bízom benne, hogy a srácok is így élik meg, és tovább fogunk lépni ebből.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .