Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport második fordulóját rendezik hétvégén.

Mándi László (középen, piros mezben) és a Gergelyiugornya, miként a zöld mezes záhonyi csapat is hazai pályán folytathatja a pontgyűjtést Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 2. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Tuzsér–Nyírkarász

Szabó István, a Tuzsér edzője: – A nyitányon szinte minden hiányzott a játékunkból: alázat, akarat, szív, koncentráció, türelem, de leginkább csapatként nem működtünk együtt! Tehát van miben javulni és egyáltalán nem ígérkezik ez könnyű feladatnak, a rutinos játékosokat felvonultató Nyírkarász ellen. Bízom a játékosaimban, az eddig elvégzett edzésmunkában és ha rendet tudunk rakni, a„fejekben”a hét folyamán, akkor otthon tartjuk a három pontot szombaton!

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Az első játéknap jól sikerült volna, ugyanakkor régen és ritkán foglalkoztam a játékvezetéssel, de ami vasárnap történt, ezt nehéz megemészteni! Itt az újabb feladat, amely szintén nem könnyű, viszont a sors, amit elvesz, azt csak visszaadja előbb-utóbb!

Vasárnap

Ladányi TC–Fényeslitke

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – A Litkétől edzőmeccsen kikaptunk, most remélem, más lesz a koreográfia.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Mindkét csapatnak égető szüksége lenne a pontokra – nyerjen a jobb!

Gergelyiugornya–Kék

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Az első fordulóban magabiztos győzelmet arattunk, viszont volt egy-két játékosom, akinek a teljesítményét elnézve jobbnak láttam, ha az őszi szezonra veszek öt doboz „Rivotrilt”, mert valószínű, hogy lesznek meccsek, amikor úgy kell egymás után bekapdosnom a „Rivót”, mint ahogy más a Tik-takkot habzsolja. Ugyanakkor Fabók Istvánt és fiatal csapatát szeretettel várjuk, ezzel együtt, szeretnénk győzelemmel bemutatkozni saját közönségünk előtt.

Fabók István, a Kék edzője: – Tudni tudtam, de nem sejtettem, az első meccsünkön az elképzelt taktikánk darabjaira hullott, mint a kínai négy csíkos adidasz. A fiataljaim, most tapasztalati úton szerzik be azt a tudást, amivel a következő mérkőzéseken sikeresek lehetnek. Az biztos, semmi sem lehet olyan rossz , hogy ne lehetne még rosszabb is. Azt mondják, a sorsunk valahol meg van írva, de ha meg találom, aki írta, biztos fűbe vágom! Ugornyán bármi is lehet, az biztos, aki a labdát hozza az elsőnek választ. Tudom, viselkedhetnék értelmesen is, de nem akarok: egyszer próbáltam normális maradni, de még egyszer nem teszem ki magam ennek a stressznek.

Pátroha–Jéke

Minyin Vitlaj, a Pátroha edzője: – Jól kezdtünk, így szeretnénk folytatni hazai pályán is.

Dolhai Máté, a Jéke edzője: – Sajnos, rosszul kezdtük a bajnokságot, ami után próbálunk javítani. Ehhez nem éppen ideális terep a pátrohai katalan, de. amit tudunk, megteszünk, hogy minél jobb eredményt érjünk el hétvégén

Tiszakanyár–Ajak

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Az első hazai mérkőzésen csak a győzelem elfogadható, remélem ennek érdekében a srácok megtesznek mindent, de nem lesz könnyű dolgunk az újonccsapat ellen.

Kovács Tibor, az Ajak edzője: – Jól kezdtünk, bízom benne, hogy a folytatás is hasonló lesz.

Vaja–Szabolcsveresmart

Siska Attila, a Vaja edzője: – Nem szeretnék szégyent hozni az edzői szakmára, ezért örömmel veszem a nálam nevesebb és tanultabb kollégák kulturált kritikáit. Ha megfogadom az intelmeket, talán m is eljuthatunk arra a szintre, hogy kilencven perc alatt egyszer eltaláljuk az ellenfél kapuját… Sajnálom, ha valakit megbántunk azzal, hogy a kapuja felé indítunk és gyorsan futunk a labda után. Mentségemre szóljon, nem tudtam, hogy ez sportszerűtlen taktika. A hibáimból igyekszem tanulni, ezért a héten kisebbet rúgunk a labdába és lassabban futunk utána. Úgy érzem, ebből azonban hiányzik valami váratlan, így hátrafelé rúgdossuk a labdát és gyorsan elszaladunk előle. El is neveztem, „rúgd hátra és fuss előle” játéknak, ezzel alaposan meglepem a játékosaimat. Hogy a veresmarti fiúkat meglepjük-e, azt nem tudom, de az biztos, hogy ha legyőznek bennünket, akkor gratulálni fogok nekik a mérkőzést követően, ahogy ez Európában szokás.

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – A Vaja ellen rendszerint jó meccset játszunk, ha a sérült játékosokból néhányan felépülnek, akkor talán lesz keresnivalónk.

Záhony–Újdombrád

Gombkötő Sándor, a Záhony edzője: – Bízom benne, hogy sérültjeink felépülnek és az új igazolással kiegészülve teljes létszámban vehetjük fel a küzdelmet – a szerintem – a bajnokság meglepetéscsapata ellen.

Balla János, az Újdombrád edzője: – Egy olyan mérkőzés következik, amelyen reális képet kapok a csapat jelenlegi állapotáról, bízom a jó eredmény elérésében.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .