Kattints a képre!!

Annyi bizonyos, nem éppen a hétközi fordulók az NB III-as futballcsapatok kedvenc „passziója”, viszont nincs mese: ez az előirányzott program a Keleti csoportba. Ráadásul a Sényő-Carnifex utazni kényszerül a szerdán esedékes ötödik fordulóban – jelesül a tabellán negyedik Kazincbarcika otthonában lesz jelenése. Mégpedig a többi meccstől eltérő időpontban: a 17.30-as kezdés miatt alighanem (villany)fénybe borul a meccs hajrája…

A kék mezes sényőiek nem engednék kibontakozni ellenfelüket Fotó: facebook

A borsodiak – akik az előző évadban pottyantak ki a második vonalból – még veretlenek: három győzelem mellett egy döntetlent tudnak felmutatni, ami már eleve sejteti, hogy a tabellán tizenharmadik szabolcsiakra nem piskóta feladat vár.

– A hazai csapat célja egyértelmű vissza jutni az NB II-be, ezért nyáron ennek megfelelően igazolt. Nem lesz egyszerű dolgunk, ugyanakkor a keretünk bőven alkalmas arra, hogy számunkra kedvező eredményt érjünk el a szerdai fordulóban.– fejtegette Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest.

Mindeközben a Kisvárda Master Good II. az újonc, eleddig egy pontot szerzett Hidasnémeti fogadja (kezdés: 16 óra).

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .