Kattints a képre!!

„Mákja” volt Kozma Józsefnek: a Gyulaháza hétvégi megye egyes bajnoki fellépését elhalasztották, így kellemesen ellazulva ünnepelhette az egyébként szeptember elsején, szóval éppen ma esedékes negyvenedik születésnapját. Noha kevés információ szivárgott ki a szombati buliról, annyi bizonyos, sokan részt vettek az ünneplésen, annyian azért nem, mint az oroszok…

Kozma József mérföldkőhöz érkezett: negyvenedik születésnapját ünnepli Fotó: magánarchívum

Mint egy korábbi írásunkban már taglaltuk, Dodinak volt kitől örökölni a szaktudást, édesapja Kozma József, alias „kis Mózes” a Szpari élő legendája. Az ifjabb Kozma csemetének éppen a fater jósolt anno fényes karriert, aki 1997-ben vándorolt el baktai nevelőklubjától, majd az MTK, Veszprém, Pápa, BKV Előre, Demecser és a Nyíregyháza Spartacusnál töltött időszak után 2005-ben tért haza – Baktalórántházára. Az élvonalbeli fellépések mellett az NB II-ben is jó néhány szezont lehúzott, a baktai együttesben őskövületnek számított, mígnem egy esztendeje a Gyulaházához igazolt.

– Majdnem pont annyian voltunk, mint ahány éves lettem, négy ember igazoltan volt távol – engedett némi betekintést az ünnepi banzájba Kozma József. – Innen is elnézést kérek azoktól, akiknek nem tudtam reagálni a köszöntésre, de annyian voltak, hogy egyszerűen nem értem a végére. Megmondom őszintén, harminc után már nincs nagy különbség az évek száma között, igaz, a meccsek után már szükségem van két-három napra, hogy összeszedjem magam, ez van, ezt kell szeretni. Még egy-két szezon jó lenne eltölteni a pályán, csak ússzam meg komoly sérülés nélkül!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .