Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport második fordulóját rendezik hétvégén.

A vámosoroszi együttes ezúttal a nagydobosi kapu bevételével próbálkozhat Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 2. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Szatmárcseke–Sonkád

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Ha nem szeretnénk nagyon beragadni az idény elején, nem megbántva a vendégeket, mindenképpen itthon kell tartani a három pontot. Csak az a kérdés, hogy a sonkádi dinamikus duó kit tud még a héten igazolni…

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Ha tisztességesen ki tudunk állni, azt gondolom, bizakodhatunk a kedvező eredmény elérésében. Ha nem, akkor viszont nem tudom…

Tisztaberek–Nyírcsaholy

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mivel Makszim Gabi kollégám mellettem leshette el a szakma fortélyait, és a nyitány elért eredmény és játék alapján jól össze is rakta a csaholyi csapatot.

Makszim Gábor, a Nyírcsaholy játékos-edzője: – Jó lesz újra visszatérni Berekre! Oroszi „Isvánékat” az állandóság jellemzi, több éve együtt mozognak, ha viszont sikerül a hétvégén látott formát és hozzáállást átmenteni, akkor „pontosan” érkezhetünk haza.

Csengersima–Milota

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A szezon első hazai mérkőzésen kizárólag a győzelem az elfogadható számunkra.

Elek László, a Milota edzője: – Túl vagyunk a nem éppen sikeres nyitányon, sajnos két kezdőjátékosunkat már elveszítettük a következő fordulóra. Most már fel kell pörögni bajnoki sebességre, mert Csengersimában még nehezebb dolga lesz a csapatnak. Meglátjuk, mennyire tudjuk megnehezíteni a hazaiak dolgát.

Vasárnap

Ópályi–Nábrád

Kósa József, az Ópályi edzője: – A vendégcsapat figyelemre méltó eredményt ért el a nyitányon, remélem, sőt bízom benne, hogy bennünket nem tudnak majd meglepni.

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Sajnos, a következő meccsen eltiltások, munkahelyi elfoglaltság miatt szűkebb kerettel lépünk pályára, a pontszerzésnek is nagyon örülnénk.

Encsencs–Nyírbéltek

Szabó Sándor, az Encsencs technikai vezetője: – A nyitómeccs nem sikerült fényesen, ráadásul tudjuk, hogy a Béltek jól erősített nyáron, de azért megpróbáljuk megszerezni a három pontot.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Igaz, hogy győzelemmel kezdtük a bajnokságot, de a játékkal nem vagyok teljesen elégedett, mert ahhoz, hogy idegenben is eredményeke legyünk, sokkal többet kell tennünk – már Encsencsen is.

Kocsord–Nyírvasvári

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Ellenfelünk fiatal, lendületes, harcos csapat, amely a nyáron jól erősített, mi viszont hazai pályán győzelemre fogunk törekedni.

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – A jó kezdés után bízunk a hasonló folytatásban. Ehhez nagyon fegyelmezett, odaadó és bátor játékra lesz szükség Kocsordon.

Vámosoroszi–Nagydobos

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Mindenekelőtt köszönettel tartozunk Ernőéknek, hogy belementek az időpont módosításba! Nagyon fiatal és gyors csapat a Dobos, amely bárhol bármikor képes pontokat szerezni, ezt tavaly is bizonyították. Nekünk viszont csak egyetlen egy eredmény elfogadható hazai pályán.

Kiss Ernő, a Nagydobos edzője: – Ha sikerül rendet rakni a fejekben a múlt heti felejtős második félidő után, akkor jó eredményt érhetünk el akár Orosziban is.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .