Kattints a képre!!

Az egy pályára jutó Gombkötőkkel jól el volt eresztve a vasárnapi Szabolcsveresmart–Záhony (2-2) meccs. A megye kettő Nyírerdő csoport nyitófordulójában rendezett bajnokin a hazai csapatban apa és fia, vagyis ifjabb és idősebb Gombkötő Zoltán vállvetve küzdött együtt, míg a túloldalon Gombkötő Sándor játékos-edzőként lépett színre.

Gombkötő Sándor (balról a második) és testvére, Zoltán újra együtt futballozik, mégpedig a Záhonyban, amelyben Lupcsa Caba (jobbról) miként Mucsicska Vladimir (balról is csapattárs  lesz Fotó: tudósítónktól

A szereposztás azonban már a következő körben változik, időközben ugyanis az érintettek csavartak egyet a történeten. Megegyezés született arról, hogy Id. Gombkötő Zoltán – az augusztus 31-ig tartó nyári átigazolási időszak utolsó óráiban távozva – a Záhony színeiben, tehát testvére, Sándor „keze alatt” folytatja. Ami egyébiránt nem példa nélküli: a negyvenhárom éves Zoltán, illetve az egy évvel idősebb tesója korábban – a demecseri, majd a tiszakanyári együttesben – már futballozott egymás mellett, méghozzá nem is keveset. Így ama furcsa szituáció állt elő, hogy hétvégén még ellenfelek voltak, egy nappal később pedig már csapattársak lettek.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .