Kattints a képre!!

A teljes gyógyulás útjára lépett Deskó Dávid: a vásárosnaményi futballista elülső keresztszalag szakadás miatt az előző bajnok idény túlnyomó részét kénytelen volt kihagyni.

Már csak rossz emlék, amikor Deskó Dávid nem tudott lábra állni Fotó: háromhatár hírei/Bodnár Zsolt

A huszonnyolc esztendős csatárt – még tavaly október végén – a Gyulaháza elleni idegenbeli fellépésén mentő szállította el a pályáról. A megyei első osztályú beregi együttes frontemberének az első félidőben – rossz talajfogás miatt – megsérült a jobb térde: bár reménykedett abban, hogy nem lesz komolyabb probléma, a diagnózis szomorú következményeként hosszú időre kidőlt.

– Lassan tervezem a visszatérést, mert már edzésbe álltam – szolgált helyzetjelentéssel Deskó Dávid, aki sérüléséig öt gólt hintett az előző idényben. – November 17-én, Tatán műtöttek, majd érdekes módon, a következő egy-két hónap nem volt annyira vészes, az utóbbi időben viszont már nagyon nehezen bírtam foci nélkül. Egyelőre még külön készülök, úgy néz ki, szeptember elejétől edzhetek majd együtt a csapattal, amikor már teljes értékű munkát végezhetek.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .