Kattints a képre!!

A Vaja-Nyírkarász megyei másodosztályú mérkőzés előtt nemes gesztus gyakorolt a hazai egyesület, amely örökös tiszteletbeli elnöki címmel honorálta Kun Miklós több, mint hatvan éves áldozatos munkáját!

Kun Miklós (középen) elévülhetetlen érdemeit Tisza Sándor Rajmund polgármester (balról) és Stefán József egyesületi elnök ismerte el az örökös tiszteletbeli elnök titulussal Fotó: Bónis Bertalan

Miki bácsi egy igazi megyei (foci)legenda, aki a szó igazi értelmében szívvel-lélekkel segíti a helyi egyletet: 1958-től (!) igazolt tagja a Vajának, huszonkilenc esztendősen részleges térdszalag-szakadás kényszerítette visszavonulásra. De csak a játékos karrier szakadt meg. Négy év kihagyás után edzőként állt a csapat élére, amelyhez minden körülmények között hű maradt! Jelenleg sem tétlenkedik: az ifjúsági együttest változatlanul ő irányítja, amellyel az előző szezonban bajnoki címet szerzett a Nyírerdő csoportban és amire különösen büszke, immár sokadszor a Fair-Play díjat is begyűjtötte „fiaival”.

– Szóltak korábban, hogy ilyen jellegű elismerésben akarnak részesíteni, amit természetesen köszönök – árulta el a díszpolgári címmel is rendelkező Kun Miklós, hogy nem érte teljesen váratlanul a kitüntető figyelem. –  Azt kérem írja le, ebben elsődleges szerepe van a feleségnek, aki megértő volt, elfogadta, hogy a foci az életem. Jövőre töltöm be a nyolcvanat, ha az egészség engedi, addig csinálom, utána pedig már csak meccsre akarok járni. Úgy érzem, ezen a téren ennyi elég volt, az unokáimnak és a „tervezett” dédunokáknak szeretnék minél több időt szentelni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .