Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság harmadik fordulójában egy mérkőzést játszottak vasárnap.

Nagyhalászi akció indul: a sötét mezes vendégcsapat bátran próbálkozott az Újfehértó ellen Fotó: tudósítónktól

Újfehértó–Nagyhalász 2–0 (1–0)

Kállósemjén, 132 néző, v.: Goneth B. Újfehértó: Dukát P. – Dénes K., Csáki B., Torma T. (Veres D.), Petics Gy., Csizmarik Á. (Kántor T.), Seres K. (Tóth Sz.), Hudák M., Pallai B., Pallai G., Somogyi M. (Szilágyi Á.). Edző: Piskóti Zsolt. Nagyhalász: Bodnár M. – Szűcs Z., Tóth L., Kormány Sz. (Puluczkai M.), Varga B., Bognár A., Babják Cs., Huncsik Á., Károlyi R., Listván D. (Mészáros T.), Molnár Z. (Tóth M.). Edző: Borza László. Nyögvenyelős újfehértói siker. Gól: Petics Gy., Somogyi M. Ifi: 8-2

Piskóti Zsolt: – Ahogy arra számítani is lehetett egyáltalán nem volt könnyű mérkőzés és meg kellett dolgozni, ezért a három pontért. Nagyon fegyelmezetten visszaállt az ellenfél, ráadásul kapusuk is jó napot fogott ki és ilyenkor nem egyszerű játszani. Külön öröm, hogy végre kapott gól nélkül hoztuk le a meccset.

Borza László: – A mai teljesítmény máskor eredménnyel is párosult volna, de ezúttal egy jó Újfehértóval játszottunk. A fiúkat nem tudom bántani, ebben most ennyi volt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .