Kattints a képre!!

Hétvégén rendezik a Magyar Kupa országos főtábla második fordulóját: szombaton a Sényő-Carnifex kiharcolta a továbbjutást, a Tarpa búcsúzni kényszerült, míg az Ibrány vasárnap lépett pályára.

Kisebbfajta fejbekólintással ért fel, hogy az első félidő végén betalált a piros mezes váci csapat Ibrányban Fotó: ifj. Kulcsár Béla

A sorsolás pillanatában nyilvánvalóvá vált, hogy a megye egyben szereplő Ibrány számára bravúr szükségeltett a továbbjutáshoz az NB III-as, a korábbi szövetségi kapitány, Csank János irányította Vác ellen. Nos, az osztálykülönbség sokáig nem érvényesült, egészen az első félidő utolsó pillanatáig jól tartotta magát a házigazda, amelynek helyzete is akadt. A vendégek kapufáig „jutottak”, majd közvetlenül a szünet előtt egy kontratámadásból mégis vezetést szereztek, ami meghatározta a folytatást. A Tisza-partiak derekasan küzdöttek az egyenlítésért – mindhiába, holott még az utolsó pillanatokba is kínálkozott erre lehetőség, ezzel együtt emelt fővel búcsúztak a küzdelemsorozattól.

A továbbjutás egy mérkőzésen dőlt el.

Magyar Kupa: országos főtábla, 2. forduló

Ibrány–Vác 0–1 (0–1)

Ibrány, 350 néző, v.: Veizer. Ibrány: Tóth N. – Makai I. (Tóth M.), Szőlősi P., Nagy D. (Mészáros M.), Lakatos B. (Szabó M.), Csáki J., Somogyi T. (Zubora), Gergely B., Kovács G., Jeddi B., Haburcsák K. (Lyáh A.). Játékos-edző: Kiss Tamás. Gól: Merste (44.).

Kiss Tamás: – Amit megbeszéltünk, maradéktalanul végrehajtotta a csapat. Derekasan küzdöttünk, megpróbáltunk mindent, hogy legalább hosszabbításra mentsük a meccset. Ebben most ennyi volt, sajnálom, hogy vége a kupamentelésnek, de tesszük a dolgunkat tovább.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .