Kattints a képre!!

Hétvégén rendezik a Magyar Kupa országos főtábla második fordulóját, amelyen három a megyei színeket képviselő csapat lép színre.

A sárga mezes ibrányi csapat, akárcsak a Tarpa számára bravúr szükségeltetik a továbbjutáshoz Fotó: ifj. Kulcsár Béla

A harmadik vonalban szereplő Sényő-Carnifex, miként a megyei első osztályú Tarpa, illetve az Ibrány egyaránt hazai pályán szerepelt, valamennyien NB III-as ellenféllel találkoznak.

A továbbjutás minden körben egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, akkor 2 x 15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban mindkét együttes azonos számú gólt ér el, vagy nem születik találat, a továbbjutás a tizenegyespárbajban dől el.

Magyar Kupa: országos főtábla, 2. forduló (kezdés: 16.30)

Szombat

Tarpa–DEAC (NB III.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – A papírforma alapján nem sok szól mellettünk, de kimegyünk, és kilencven perc alatt mindent megteszünk azért, hogy pozitív eredményt érjünk.

Sényő-Carnifex–Tállya (NB III.)

Imrő László, a sényői edzőpáros tagja: – Ismét kupafellépés következik, valamint ezzel a mérkőzéssel egy sűrű program kezdődik: szombat-szerda-szombat ritmusban, erős ellenfelekkel. Hétvégi kupaellenfelünk kerete is jelentősen átalakult a nyári átigazolási időszak során, ugyanakkor egyik csapat sem kezdte túl jól a bajnokságot. A kupában való jó szereplés mindkét csapatnak némi gyógyír lehet, bár az is igaz, hogy az elhullajtott bajnoki pontokat itt nem lehet pótolni.

Vasárnap

Ibrány–Vác (NB III.)

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Először is nagyon nehéz volt megemészteni a vasárnapi bajnoki mérkőzésen történteket. Természetesen minden körülmények között vállalom a felelősséget a döntéseimért, illetve minden egyes játékosomért kiállok, és kedden volt is mit megbeszélni. Úgy érzem, helyre tudtuk tenni a dolgokat, amiknek a kedvező hozadékát remélem, hétvégén is láthatjuk. Azért tisztában vagyunk azzal, egy patinás múltú klubot fogadunk, mindemellett egy korábbi szövetségi kapitány, Csank János ül az ellenfél kispadján, ami számunkra is hatalmas megtiszteltetés, bízom abban, hogy ez plusz motivációval szolgál a fiúknak. Azt gondolom, a teher nem a mi vállunkat nyomja, ezért felszabadult játékot várok a csapattól.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .