Kattints a képre!!

Egy szombati mérkőzéssel megkezdődött a megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport őszi idénye.

A bajnoki nyitómeccsen a Kótajjal találkozott a zöld-fehér csíkos mezes tiszavasvári csapat Fotó: tudósítónktól

Tiszavasvári–Kótaj 0-2 (0-0)

Tiszavasvári, 100 néző, v.: Valu. Tiszavasvári: Krizsanovszki Á. – Szolyka T., Mészáros T., Vadász D., Bakos T., Viszokai K. (Lakatos D.), Tóth L., Bolega S., Száraz Á. (Szolyka G.), Nagy H. (Makula A., Demkó B.), Bolgár D. Edző: Kiss Gábor. Kótaj: Szabó Z. – Hangácsi T., Tóth N., Papp M., Verner M. (Pápa S.), Sárközi D., Balogh Gy. (Szarka J.), Bagoly Z., Kovács E. (Tóth Z.), Boros I., Csörgő K. Edző: Seregi Mihály. Gól: Papp M., Tóth N. Ifi: 10-1.

Kiss Gábor: – A kezdés előtt nem gondoltam volna, de azt kell mondjam, két hasonló képességű csapat találkozóján a helyzetekkel jobban sáfárkodó együttes nyert. Habár egygólos kótaji vezetésnél egy véleményes szituációban néma maradt a játékvezető sípja, így a bűntető elmaradt a javunkra. A hozzáállás és akarat rendben volt, játék sem volt rossz, azonban a hiba a játék része, ezzel együtt kell élni, felemelni a fejünket ès tovább lépni.

Seregi Mihály: – Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de úgy érzem, megérdemelten sikerült felülkerekedni, Gratulálok a csapatomnak a küzdelmes mérkőzésen nyújtott teljesítményhez és, persze a győzelemhez. További sok sikert a Vasvárinak!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .