Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport nyitófordulóját rendezik hétvégén.

Az edzőmeccsek után ismét tétre megy a játék! Fotó: Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 1. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Tiszavasvári–Kótaj

Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője: – Ahogy a tavalyi, úgy az idei szezonban is más célokért küzd a két csapat, viszont az előző szezonban sok borsot törtünk a Kótaj orra alá, és veretlenek maradtunk ellene. Az előttünk álló bajnokin is minimális célunk, hogy fegyelmezett, határozott hozzáállással hasonlóan eredmènyesek legyünk ellenfelünkkel szemben.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Megint csak a Vasváriban kezdtünk, mint másfél éve, akkor győztünk, remélem, a történelem ismétli önmagát.

Vasárnap

Ófehértó–Baktalórántháza

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – Nekem és csapatomnak ez egy új kihívás! Sokat dolgoztunk azért, hogy megmérettessük magunkat a megye kettőben. Szomszédvári rangadóval kezdünk a Bakta ellen hazai pályán. A felkészülés jól sikerült, az új igazolások beálltak a sorba. Tiszteljük az ellenfelet, Illés László fiatal koromban nagy példaképem volt, Kislétán sok mérkőzésen láthattam és most csapata ellen vezethetem játékosaimat, nekem ez nagy megtiszteltetés! Persze, nem adjuk könnyen magunkat, a cél a három pont megszerzése.

Illés László, a Baktalórántháza edzője: – Gratulálok az Ófehértónak a feljutáshoz és hétfőtől neki szurkolok! A mi felkészülésünk az én értékrendem szerint nem nevezhető felkészülésnek, ettől függetlenül a csapatot képesnek tartom arra, hogy minden mérkőzésen a győzelem igényével lépjen pályára.

Nagykálló–Apagy

Mészáros Ákos, a Nagykálló edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, annál is inkább, mert az Apagy alapból jó csapat, ráadásul a támadósora tovább erősödött. Ennek ellenére bízom a fiúkban, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Az első mérkőzés mindig meghatározó. Nyerni utazunk Nagykállóban, az előző összecsapás miatt van mit visszaadnunk, de nehéz meccsre számítok.

Geszteréd–Nyírlugos

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – A bajnokságban a tervünk az, hogy hazai pályán minél több pontot gyűjtsünk, ezért a nyitófordulóban természetesen a győzelem megszerzése a célunk, már csak azért is, mert az elmúlt idény utolsó mérkőzésén éppen a nyírlugosi csapattól szenvedtünk súlyos vereséget.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Ha sikerül úgy összeállni, ahogy tervezem, akkor „pontosan” kezdhetünk.

Biri–Kállósemjén

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – A sors furcsasága, hogy a bajnok látogat hozzánk, de minden mérkőzésen fel kell nőnünk a feladathoz!

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Ott szeretnénk folytatni, ahol az előző szezon végén abbahagytuk.

Kálmánháza–Rakamaz

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A felkészüléssel kapcsolatban vegyes érzelmeim vannak, az edzőmérkőzéseken soha nem volt teljes a keret, így a valós erőnket majd a bajnoki meccseken tudjuk meg. Szeretnénk jó rajtot venni, a játékosaimnak fel kell szántaniuk a pályát, be kell „darálnunk” hazai környezetben a Rakamazt, mert sokat jelentene a folytatásban, ha győzelemmel nyitnánk!

Csoma Dezső, a Rakamaz edzője: – Vegyes érzéseim vannak a felkészüléssel kapcsolatban, de természetesen győzelemmel szeretnénk rajtolni.

Nyíribrony–Tiszalök

Kantár József, a Nyíribrony játékos-edzője: – A felkészülés nem sikerült a legfényesebben, ráadásul sok a sérültünk, nagyon nehéz mérkőzésre számítok.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Szeretnénk ott folytatni, ahol júniusban abbahagytuk, bár ez Ibronyban nem lesz egyszerű. Ugyanakkor nem titok, a három pont megszerzésére törekszünk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .