Kattints a képre!!

Noha a Nyírlugos nigériai csillaga, Oliver Tochukwu – aki a tavaszi idényben tizennégy gólt hintett – távozott, a megyei másodosztályú csapat meglehet, újabb gyöngyszemre bukkant.

Muhammad Mustapfa erőssége lehet a Nyírlugosnak Fotó: tudósítónktól

A huszonhárom éves Muhammad Mustapfa személyében ismét egy nigériai futballistát igazol a lugosi egyesület, aki ha csak megközelítően olyan eredményes lesz, mint honfitársa fél szezon során, már jó vásárt csináltak vele. Már, ha az ilyenkor szükséges papírmunkát sikerült elintézni… Egyébiránt hat játékos vált ki a keretből, ugyanakkor négy nyári szerzemény vár bevetésre a továbbra is Kavalecz Béla irányította legénységnél.

Játékosmustra

A Nyírlugos megyei másodosztályú csapatának nyári változásai

Távozott: Oliver Tochukwu (DEAC), Vass Richárd (Kállósemjén), Horváth József (Olaszliszka), Tarcsai Sándor (Tószeg), Horváth Jenő (Sarkadkeresztúr), Veres Sándor (?)

Érkezett: Dibáczi Zoltán Dorián (Nyírbátor), Balogh Norbert (Nyírbátor), Bakos István Péter (Ózd), Muhammad Mustapfa (Nigéria)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .