Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság harmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A kék mezes balkányi csapat makulátlan mérleggel érkezik a szintén veretlen Csenger otthonába Fotó: szabolcsfociinfo

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 3. forduló (kezdés: 17 óra)

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (3.)–Nagyecsed (12.)

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Szombati ellenfelünk az egyik legjobb a rögzített helyzetekben, így ezeknek a hatástalanítása döntő lehet a mérkőzés szempontjából. Ettől függetlenül megteszünk mindent a három pont megszerzéséért.

Homann Richárd, a Nagyecsed edzője: – A táblázatra tekintve nem mi vagyunk az esélyesek, nyilvánvaló, nehéz mérkőzés elé nézünk, mondjuk, ezt mindegyikre igaz. A héten próbáljuk rendezni a sorokat és mindent megteszünk a jó eredmény elérése érdekében.

Nyírbátor (5.)–Mátészalkai MTK (7.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Nem téveszt meg minket az egymás elleni edzőmérkőzésen elért eredmény. Mindkét csapatban sok fiatal szerepel, így nehéz megjósolni a meccs kimenetelét, de szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Virágh István, a Mátészalka edzője: – Nagyon jól felkészített, taktikailag jól kinéző csapathoz látogatunk, amelynél a mérkőzés bármely pillanatában váratlan villanásokra is számítani lehet. A múlt heti vereség után remélem, játékban is előrelépünk, meglátjuk, ez mire lesz elég.

Nyíregyháza Spartacus II. (4.)–Mándok (2.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Mindkét csapat megnyerte eddigi mérkőzéseit, ugyanakkor nálunk mindig problémát jelent, milyen összetételben tudunk pályára lépni. Ettől függetlenül arra törekszünk, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a meccsből: szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, bár még mindig szokni kell ennek a bajnokságnak a légkörét.

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Fiatal, jó csapathoz látogatunk hétvégén, amit már mindjárt a bajnokság elején bizonyítottak. De mint minden meccsből, ebből is a lehető legtöbbet szeretnénk kihozni.

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik)

Csenger (6.)–Balkány (1.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – A Balkány nagyon elkapta a rajtot, ami figyelmeztető számunkra. Ugyanakkor mi is szeretnénk folytatni jó szereplésünket, hazai környezetben pedig a három pont megszerzésére hajtunk.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Ennek a bajnokságnak a legerősebb középpályás-, illetve támadósorával rendelkező csapathoz látogatunk. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, az Ibrány elleni nyitómeccsen nyújtott taktikus, fegyelmezett játékra és a Meggyesen tapasztalt jó helyzetkihasználásra lesz szükségünk Nagyon remélem, hogy a szerdai kupamérkőzés nem vett ki annyit a fiúkból, hogy ez meg tudjuk valósítani.

Nyírmeggyes (15.)–Nyírgyulaj (8.)

Gózner Károly, a Nyírmeggyes játékos-edzője: – A két csapat nagyon jól ismeri egymást, úgy gondolom, hogy a pillanatnyi forma és a jobb helyzetkihasználás fog dönteni.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Hasonló hozzáállást szeretnék látni, mit a legutóbbi meccsen, ami, ha megvalósul, mindez remélhetőleg kedvező eredmény elérésével párosul.

Vasárnap

Újfehértó (9.)–Nagyhalász (13.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A hétvége legnagyobb célja végre úgy elhagyni a pályát, hogy mindenki maximumot nyújt, legalább küzdeni akarásban és hozzáállásban. Tudom mire képesek a fiúk, de ezt most már jó lenne megmutatni is. Nem számítok egyáltalán könnyű mérkőzésre, hiszen a Nagyhalász is nyilván szeretné elkezdeni a pontok gyűjtését.

Borza László, a Nagyhalász edzője: – Nagyon erő csapattal találkozunk, nem mi vagyunk a mérkőzés esélyei, de biztos, hogy nem adjuk olcsón a bőrünket. A pontszerzés reményben lépünk pályára, ennek érdekében viszont a maximumot kell nyújtani!

A Tarpa–Kemecse és a Gyulaháza–Ibrány mérkőzést november 27-én játsszák.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .