Kattints a képre!!

Szerdán hét mérkőzéssel megkezdődött a Magyar Kupa megyei selejtezője, amely egyben a 2022-23-as Megyei Kupa küzdelemsorozatának részét képezi.

A sárga mezes újdombrádi csapat a Nagydobos ellen harcolt a továbbjutásért, ami végül tizenegyespárbajban dőlt el Fotó: tudósítónktól

A nyitókörben kilenc megye egyes együttes (az előző bajnok idény 1-9. helyezettjei) kiemelést élvezett, az érintettek a második fordulóban kapcsolódnak be a csatározásokba. A továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dőlt el.

A vonatkozó szabály értelmében, ha a kilencven perc letelte után döntetlen az eredmény, ez alacsonyabb osztályú együttes továbbjutását jelentette: így folytathatja szereplését – az „élvonalbeli” Nyírbátor ellen 1–1-et játszó – megye kettes Nyírvasvári. Akárcsak a Rakamaz, amely az utolsó percekben kétgólos hátrányt ledolgozva, 3-3-as döntetlent kiharcolva búcsúztatta az első osztályú Gyulaházát. Ugyanakkor a két másodosztályú csapat nagydobosi összecsapása tizenegyespárbajban dőlt el a házigazda javára.

A második forduló nyilvános sorsolását augusztus 27-én, pénteken 10 órakor tartják a megyei Igazgatóság 23-as irodájában.

Magyar Kupa: megyei selejtező, 1. forduló

Nyírvasvári–Nyírbátor 1–1 (0–0)

Gól: Serbán T., illetve Nagy T.

Levelek–Baktalórántháza 1–4 (1–3)

Gól: Marincsák R., illetve Gábor P. (11-esből), Istenes E., Lakatos L., Maleskovits K.

Sonkád–Vaja 1–5 (1–4)

Gól: Botos V., illetve Zakor J. 4, Lakatos T.

Pátroha–Balkány 1–3 (0–1)

Gól: Mikó L. (11-esből), illetve Kovács E. 2, Tóth D.

Rakamaz–Gyulaháza 3–3 (1–2)

Gól: Filetóth I. 2, Szitai R., illetve Csercsa G. 2, Varga D.

Nagydobos–Újdombrád 1–1 (0–0), tizenegyesekkel: 4–2

Gól: Filep D., illetve Balla K.

Biri–Mándok 1–6 (1–1)

Gól: Kádár A., illetve Gyüre T. 3, Baglyos L. 2, Kovács R. (11-esből)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .