Kattints a képre!!

Tarpára nem győzni jártak mostanság az ellenfelek (ez utoljára 2020 március 7-én a Nyírmeggyesnek sikerült…), éppen ezért nagy szólt, hogy a megye egyes bajnoki címvédő otthonában domborított a Gyulaháza, amely a második forduló szombati mérkőzésen 4-2-re nyert idegenben.

Dolhai Dominik (labdával) és a Gyulaháza „totógyilkos” eredményt produkált Tarpán Fotó: tudósítónktól

Mindez különösen annak fényében számít „totógyilkos” eredménynek, hogy a gyulaházi csapat a bajnoki nyitányon elvérzett (0-4) hazai pályán a Mándokkal szemben. A beregi túra azonban több volt, mint szépségtapasz, pláne Dolhai Dominik számára: a tizenhét éves támadót először dobta harcba kezdőként a Bardi-brigád, ez a döntés pedig tökéletesen ült.

–  Volt bennem drukk, de néhány perc játék után már csak a meccsre koncentráltam és a többiek, főleg Kozma Dodi és Illés Attila nagyon sokat segítettek, ami rengeteget számított – magyarázta Dolhai Dominik. – Nemrég edzőmeccsen csúnyán kikaptunk Tarpán, de úgy álltunk hozzá: bajnokin kell megmutatni, hogy nem vagyunk rosszak, de igazából kevesen hitték volna, hogy elhozzuk a három pontot. Talán Bardi Gabor edző bízott ebben a legjobban… Próbáltam betartani, amit kért tőlem, azt nem mondanám, hogy annyira jól ment, de igyekeztem megtenni a magamét. Hogy mit akarok elérni? Azt gondolom, akinek nincs valamilyen célja, nem is kezdjen el focizni! Szeretnék NB-s játékos lenni, előbb persze, itt szükséges bizonyítani a megye egyben, ráadásul fizikailag nagyon sokat kell még erősödnöm!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .