Kattints a képre!!

Új oldaláról ismerte meg a megyei futballtársadalom Hegedűs Tibort: a harmincnyolc éves nyírbátori hátvéd kapuserényeket csillogtatva segítette győzelemhez csapatát a nagyecsedi oroszlánbarlangban.

Hegedűs Tibor kapuserényeket csillogtatva oroszlánrészt vállalt a bátori csapat sikeréből Fotó: tudósítónktól

Az első osztályban újonc bátoriak a nyáron igazolták soraikba a harcedzett védőt, aki aligha gondolta, hogy hosszú pályafutása nem várt fordulatot vesz: a szombati mérkőzés 40. percében – még 0-0-s állásnál – a megsérült Borkó Józsefet váltotta a kapuban. A vészkapus pedig megtette a magáét, mert bár nem úszta meg kapott gól nélkül, Erdei „Cefa” Zoltán (aki a nyitóforduló után ezúttal is betalált…) játékos-edző legénysége 2–1-re nyerni tudott, ami ugyebár nem jöhetett volna létre a sikeres beugrás nélkül. Ha már nem volt kéznél tartalékkapus…

– Bajnokin soha, edzéseken elfordult már jó néhányszor, hogy csak úgy poénból beálltam a kapuba – ecsetelte az eseményeket Hegedűs Tibor. – Igazából még szeretem is, de milyen hülye dolgok történnek: Borkó Józsinak mondtam éppen, hogy soha nem lennék kapus, mert óriási felelősség, ehhez képest most így alakult… Rövid ideig ment a variálás, hogy mi legyen, ki álljon be a sérülés után: más volt az első számú opció, aztán szóltam Cefának, hogy majd én védek, hátha tudok segíteni. Gyakorlatilag még szét sem néztem a kapuban, két perc alatt kétszer is be kell avatkozni, ilyen szituációban pedig a szerencse, a társak segítsége is elkel. Egy egynél sikerült menteni egy fejesnél, abból indult a kontra, amiből a győztes gólt rúgta Erdei Zoli, úgyhogy jól sült el az egész. De ebből nem akarok sportot űzni, úgy lesz a legjobb, ha mindenki marad a saját mesterségénél.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .