Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex-Hajdúszoboszló (1–1) NB III-as mérkőzésen csúnya fejsérülést szenvedett Páll Zsombor, a hazai csapat futballistája.

Páll Zsombor fájdalmas emllkez őriz a meccsről Fotó: Fazekas Ármin

A tizennyolc éves csatár halántékán mély seb árulkodik arról, hogy tényleg vérét adta az együttesért, olyannyira, hogy kórházi kezelésre szorult.

– Az 5. percben bedobást ítéltek a javunkra, kicsit alacsonyabban jött a labda, lehajoltam, hogy megcsúsztassam, amikor az ellenfél egyik játékosa oldalról eltalálta a halántékomat: nem volt szándékos, de fájt – taglalta a történteket Páll Zsombor. – Felszakadt a bőr néhány centit, játszottam tovább, viszont egyre jobban fájt a fejem: a szünetben lecseréltek, a meccs után elvittek mentővel, szerencsére a vizsgálatok nem mutattak ki agyrázkódást, kaptam egy injekciót, most pedig két nap teljes pihenőt rendeltek el. A hétvégén szeretnék játszani a kupameccsen, remélem, nem lesz már semmi probléma addig.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .