Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex hazai pályán, a Kisvárda II. idegenben folytatta szereplését az NB III. Keleti csoport negyedik fordulójában.

Festői égbolt, közdelmes meccs volt Sényőn Fotó: tudósítónktól

Az újonc Hajdúszoboszló igazolta jó hírét és azt, hogy nem véletlenül érkezett veretlenül a sényői katlanba. Az első félidőben lüktető, jó iramú játékkal rukkoltak elő a felek, a gól viszont ekkor még hiányzott. Egészen a mérkőzés felettébb eseménydúsan alakult hajrájáig, amikor Kapacina Valer értékesítette a megítélt 11-est, vezetést szerezve a házigazdának. De még nem volt vége! Az utolsó pillanatokban – a kapu Járvás Dániel kiállítása miatt – emberhátrányba került a Sényő, majd az újabb büntetőből pontot mentett a Szoboszló. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Páll Zsombor fejsérülést szenvedett, a lefújás után is ápolták a fiatal hazai játékost – ennek érdekében mentőt hívtak a pályára.

Mindeközben a Kisvárda II. biztosan nyert a sereghajtó Törökszentmiklós otthonában.

NB III., Keleti csoport: 4. forduló

Sényő-Carnifex–Hajdúszoboszló 1–1 (0–0)

Sényő, 300 néző, v.: Újhelyi T. Sényő: Járvás D. – Bodó G., Klepács K., Szilvási P., Fabu M., Toldi A. (Fenyőfalvi D.), Schmidt P., Páll Zs. (Kapacina V.), Tóth M. (Nagy M.), Vámos M. (Lakatos I L.), Orosz M. (Jócsák). Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Kapacina V. (11-esből, 88.), illetve Karacs P. (11-esből,95.). Kiállítva: Járvás D. (93. perc).

Imrő László: – Nehéz mit mondani. A második félidőben kapufáig, majd gólig jutottunk, nagyon sokat tettünk a győzelemért. Bár az is igaz, hogy az első játékrészben talán a vendégcsapat játszott jobban. Ugyanakkor nagyon a végén szereztük meg a vezetést is, azt gondolom, joggal sajnálhatjuk azt, hogy az előnyt nem tudtuk megőrizni a lefújasig.

Törökszentmiklós–Kisvárda II. 0–2 (0–1)

Törökszentmiklós, 100 néző, v.: Dobai. Kisvárda II.: Németh M. – Czene, Králik, Vass O., Sikorszki – Szőr, Bíró R. (Starosta, 58.) – Honcsar (Kirjuhin, 75.), Ötvös, Himics (Simon M., 75.) – Jelena (Bokor M., 85.). Edző: Kocsis János

Gól: Sikorszki (5.), Jelena (83.)

Kocsis János: – Jól kezdtük a mérkőzést, korán megszereztük a vezetést, és nagyjából a huszadik percig négy százszázalékos helyzetünk volt ahhoz, hogy a második, megnyugtató gólunkat is elérjük. Ezekkel az esélyekkel sajnos nem sikerült élnünk, ami később visszaütött, mert bár nagy mezőnyfölényben játszottunk, nem nyugodhattunk meg igazán. Egészen addig, amíg a hajrában végre betaláltunk, és az a gól már végleg eldöntötte a mérkőzés sorsát.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .